Some new stuff


Begge fra Bikbok.

Dette var også det jeg kjøpte her om dagen da jeg var i Bergen en tur. Elsker seriøst shortsen, og gleder meg til å bruke den neste sommer. Trodde de shortsene var utsolgt så når jeg så en igjen i min str (seriøst aldri hatt den typen flaks før) kastet jeg meg mildt sakt over den. haha..... Hva syns dere?G'night
Nå har jeg chillet på sofaen en stund, med greys anatomy og privat praksis. Er ganske sliten siden jeg har vært på farten i stort sett hele dag. Så nå finner jeg sengen, så blogges vi imåren! Godnatt alle søte lesere :-)


Converselove


Idag har jeg svidd opp en del av lønnen min, var egentlig ganske fint å kunne bruke litt penger på seg selv etter gammelt! Nå i det siste har jeg bare betalt stalleige, dyrelege, telefon og sånne "kjedelige" ting. Ikke at gjør meg noe å betale diverse som har med hesten å gjøre, men var fint å kunne shoppe litt nytt idag. Kjøpte bla disse nydelige skoene over, elsker Converse og dette er mitt tredje par i samlingen. Kjøpte også en vinterjakke, en shorts og en herlige rosa ullgenser. Fornøyd jente! Nå skal jeg snart farge håret igjen, det trengs har en uhyggelig ettervekst. Så blogges vi kansje seinere ikveld. 


Military green
Endelig endelig! Nå er formen bedre, OG jeg har FRIIIIIIII fra jobb i 2 dager! Gjett om det skal nytes. Var utrolig deilig å kunne komme hjem fra jobb, stallen og faktisk kunne fikse seg. Dusje, fikse håret, sminke seg skikkelig og faktisk ta på meg noen fine klær etter gammelt. Jeg bar faktisk fått endel inspirasjon nå, så da blir det vist litt blogging alikevell fremmover. Noe jevnt kan jeg ikke love, det får bli når jeg har noe å blogge om og når jeg har tid :-) Vi blogges da!

bloggpause
Beklager så mye for fraværet i det siste! Jeg har virkelig ingenting å blogge om for dagene.. Jeg er syk og det har jeg vært i rundt 3-4 uker nå. Dagene består av jobb, jobb og atter jobb. Utrolig kjedelig liv akuratt nå. De siste nesten tre ukene har jeg jobbet hver eneste dag, både ukedager å helger. Har hatt 1 fuckings fridag! Så dagene har gått til å ligge på sofaen/sengen eller stallen etter jobb. Ikke mye som skjer her nei, nå ligger jeg strak ut på sofaen og chiller'n. Skulle så gjerne oppdatert dere mer, men når det ikke er noe å oppdatere om får det heller bli med en bloggpause. L-O-V-E-R å komme sterkere tilbake om ikke så alt for lenge!


hits