H&M Home
Jeg gleder meg så sinnsykt til å flytte for meg selv, og eier allerede mange møbler selv og interiør artikler. Så når jeg kom over dette på h&m home, klarte jeg ikke la vær. Herlige farger! Så gleder meg til dette kommer i posten. Hva syns dere? Blogges!


Fin kveld


Endelig er jeg begynt å bli bedre! Så imåren er det jobb igjen da. Skal bli deilig å kunne gjøre noe annet enn bare ligge på sofaen som jeg har gjort den siste uken.. Nå skal jeg lese litt diverse blogger, før Martin skal kjøre meg inn på hotellet, så skal jeg legge meg. Så blogges vi kansje ikveld, eller så blir det imåren!

Blogger jeg leser
Maria
 Johanne Tina Emilie Caroline Martine 

Her er noen av favorittbloggene mine, leser du noen av disse?  


3 Pair of shoesBikbok - Nelly - Nelly


Bikbok kr 449,-


Nelly kr 399,- Tror jeg hvis jeg ikke husker feil..


Nelly kr 299,- Hvis jeg ikke husker helt feil her heller. 

Kjøpt meg litt nye høye heler i det siste, det var virkelig nødvendig da jeg ikke har så alt for mangen fra før av. Er kjempefornøyd med alle tre parene, Nelly har jo bare stunning høye heler. Det er utrolig fin farge på de blå! De var sinnsykt høye da, så jeg føler jeg blir 2 meter når jeg tar de på meg, haha!

Beklager at det blir kansje kjedelig og overfladiske innlegg for tiden, men siden jeg er syk orker jeg liksom ikke fikse meg for å ta bilder til bloggen.. Tviler på joggebukse og hettegenser er veldig spennende på ett outfits innlegg uansett.. haha... Vi blogges!
 


Pink dress


Min nye kjole fra Nelly, og den er så utrolig fin! Kjøpte den på salg om jeg ikke husker feil, så veldig dyr var den heller ikke. Den er i str S og akuratt passelig. Nå venter jeg på at Privat Praksis skal begynne på Bliss, etterfulgt av ukens episode av Greys på reprise. Så kommer Irmelin en tur på sykebesøk om ikke så alt for lenge. Vi blogges. Sliten og lei
Sliten av at uansett hvor jeg snur meg, minner det meg om han. Uansett hvilken sang jeg hører, minner det meg om han. Ting folk sier, får meg til å tenke på han. Jeg er lei, lei av at uansett hvor hardt jeg prøver å glemme han, sniker det seg innpå meg uansett. Lei av å savne han, lei av alt som har med han å gjøre. Jeg vil det skal bli fortid, forsåvidt er det fortid. Dra til helvete med alt, hvorfor kan jeg ikke komme over deg. Jeg var så godt på vei, men hver gang jeg ser deg, får jeg flashback av alt vi hadde, hvor fint vi hadde det. Jeg bare savner smilet ditt, de fine øynene dine, all latteren, sovne i armene dine, de søte tekstmeldingene, alt, jeg savner alt med deg og jeg hater det. Sannheten er at du alltid kommer til å bety like mye for meg, uansett. og jeg hater det. 

 

 


Fortsatt syk..


Jeg ligger enda strykeflat på sofaen.. Nå ser jeg Greys Anatomy på TV, som er favorittserie nr:1, så det passer jo egentlig meg ganske fint nå som jeg er syk, at det er maraton med Greys på tv! Vi har forresten pusset opp kjøkkenet, som ble kjempefint! Tenkte å vise dere noen bilder fra rommet mitt en dag. Hva syns dere om det?
Trying not to love you..


Favorittsang, som beskriver meg ganske bra akuratt nå.


Keep Breathing
Seriøst, elsker tattoveringen min !


New in - Cross top


Fikk denne toppen i en pakke fra Nelly for noen dager siden, syns den er kjempekul! Digget den rett og slett. Hva syns dere?
Syk..
Bildet over er nok årsaken til det.. Kjente jeg ikke var helt pigg søndag, etter fylla og begynte å få ondt i halsen. Kansje ikke så rart med tanke på at det er ganske kaldt om natten, og jeg lå sånn som dette her vertfall 1 time.. haha! Det ble heller ikke noe bedre på mandag, og tirsdag lå jeg strykeflat på sofaen og har gjort det siden da. Sykt kjipt! Derfor har det vært litt dårlig blogging. Har feber, ondt i hode og er slapp som bare det. Så dagene går til å se tv å bare slappe av for å bli frisk til imåren så jeg kommer meg på jobb! Vi blogges.


You can never..

Finally, my tattoo!


Da har jeg endelig fått tattoveringen jeg har ønsket meg i flere år nå. Jeg var inne for litt over 1 mnd siden og bestillte time på Leading Light i Bergen, og er superfornøyd med resultatet. Tattovøren het Bjarte, og var ikke akuratt stygg å se på heller. Jeg har laget tattoveringen selv, og de tre fuglene symboliserer mamma, pappa og min lillebror. Grunnen for at jeg valgte teksten Keep breathing er fordi meningen med det er bra, at uansett hvor vanskelig en har det må man ikke gi opp. Dette er en tattovering jeg aldri kommer til å angre på, og er virkelig fornøyd. Hva syns dere?


10.08.2012
Hei alle søte lesere!
Nå har jeg akuratt dusjet, og skal fikse meg før jeg må løpe til bussen! Må en liten tur på shopping med Evelyn for å finne klær til Beach Party jeg skal på ikveld. Så skal jeg ta Spraytan og bli bruuuuuun! Nå må jeg faktisk fikse meg, vi blogges!


Follow me on bloglovin
TRYKK PÅ BILDET FOR Å FØLGE MEG PÅ BLOGLOVIN! 


hits