CHANEL 219
Love it!


Jeg er blitt helt forelsket i Chanel neglelakkene, de er så nydelige! Gleder meg til å få flere farger, har veldig lyst på en nude farge, tror det blir neste kjøp. Denne her er Nina sin da, men jeg får låne den når jeg vil. Svart passer jo til alt også! Hvilket merke er din favoritt på neglelakk?


YES, YOU CHANGED ME . .
Hei alle mine søte ♥ Nå er jeg akuratt ferdig med en haug med jobbsøknader! Syns jeg har vært skikkelig flink nå. Jeg flytter jo tilbake til Voss på fredag, vertfall tingene mine. Vetsje helt om jeg vil flytte allerede da, eller om jeg flytter skikkelig inn neste uke. Tror jeg går for det siste. Får se.. Vi blogges søtiser ♥


STREETSTYLE
Bilder fra http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle


Siden jeg er ganske i hangover etter igår/natt har jeg ganske lite å blogge om.. Fant disse nydelige bildene på denne nettsiden iste og tenkte å dele de med dere! Nydelige ikke sant? ♥
TRANSPARENT SHIRT

Topp Bikbok / Shorts h&m / Transparent shirt marked Thailand

 

Hei mine skjønne ♥ Sinnsykt lite fotogen idag.. Vet ikke helt hva dagen bringer, jeg stod opp rundt halv ett, blir vist bare sene morninger på meg om dagene. De siste dagene har jeg sittet og sett på hunder, har så sinnsykt lyst på en! Kan vise dere seinere hvilken rase jeg har falt pladask for! De er så nydelige ♥ Hva syns du om antrekket?

 
MADE IN MANHATTAN

Elsker bollekinnene mine på det øverste bildet der!Da er planen at jeg skal se en film, hvis jeg får playstation til å funke da. Er så kjedlig å sitte på data og se film.. Filmen heter som overskriften sier, Made in Manhattan. Håper den er bra :) Har forresten nada sminke på det bilde over her (okei da, ikke krise siden jeg bare bruker mascara til valig), og bollekinnene mine holde jo på å poppe ut av bildet.. haha! Har dere sett filmen?

 

 


CLEAN AND TIDY


Hei mine søte ♥ Nå har jeg holdt på i flere timer med å vakse/rydde rommet mitt, og nå er jeg endelig ferdig. Det er så deilig når alt er rent, fritt for støv og sengen har nye sengklær. Herlig! Dagen har jo gått så fort også, jeg var oppe seint idag, var vel ikke oppe før nesten halv ett. Skal snart spise middag også, deilig kylling tandori som pappa holder på å lage nå. Hva har dere gjort på idag?

 


ANTREKKTopp, bukse h&m / Belte Lindex / Smykke Marked i Thailand

DEILIG FROKOST
Frokost er en utrolig fin start på dagen syns jeg. Som oftest pleier ikke jeg være sulten med en gang jeg står opp, men spiser nesten alltid etter at jeg har fikset meg, for man blir i så mye bedre humør med litt mat i magen! Idag kommer Nina hjem fra Oslo og hun skal innom postkontoret for å hente en pakke vi har bestillt. Gleder meg! Pleier du å spise frokost ?

 

 


MOVIETIME
Da skal jeg se film, mutters alene siden ingen andre vil se med meg. Egentlig har jeg ikke spurt noen heller. Har hatt en deilig dag her hjemme, bare slappet av og kost meg. Nå er det film-tid! Har du sett denne filmen?

 

 


DREAMCATCHER

Shots Levi's 505 / Topp Lindex / Drømmefanger Praha / Armbånd h&m / Ringer Lindex, h&m / Belte Lindex


Smykke om dagen, drømmefanger om natten. Har lenge vurdert å bruke drømmefangeren jeg kjøpte i Praha for rundt 3-4 år siden som smykke, er livredd for å ødelegge den.. Men idag måtte jeg bare teste, og elsker å bruke den som smykke! Forresten har jeg testet ut midtskill idag, syns ikke jeg kler det sånn veldig. Så får se om jeg noen gang kommer til å ha det igjen. haha.  Hva syns dere?

 FIN DAG
Hei alle mine søte lesere ♥ Det er sol ute, jeg har stått tidlig opp og er ferdig med å støvsuge hele huset, har spist frokost og livet er bare herlig. Nå har jeg akuratt fikset meg, og senere skal jeg kansje treffe Idun som jeg ikke har sett på alt for lenge. Det er så herlig at det er så fin sommer for tiden! Love it! Hva skal dere bruke dagen deres på ?

 A LITTLE SOMETHINGNy Topp & Bukse fra hm.

 


hits