Dagens innkjøp


Som sakt skulle vi på Sartor og her er mine små innkjøp. Kjøpte en utrolig kul bluse fra Vero Moda og ett kors-smykke fra Gina Tricot, kjempefornøyd! Nå har vi spist kjempegod mat og vært å tatt inn hesten til Susanne, så nå skal vi chille med en film å bare kose oss. Vi blogges! 

Todays outfit


Nå har vi nettopp gått tur med hundene, og tenker å ta oss en tur på Sartor for litt shopping å se om vi finner noe fint. Senere skal vi lage god mat, og se film er planen. Forresten har jeg lurt Susanne til å begynne å blogge igjen, så da kommer det innlegg fra hun senere på blogge hennes! Jippiiiii :-D www.flavus.blogg.no . Vi blogges!


Summertime
Her er flere bilder fra gårsdagen, ble faktisk noen fine. Var utrolig deilig at det var fint vær igår, så vi fikk gjort litt mer enn bare sitte inne å se film hvis det hadde regnet. Vi skal prøve å få tatt masse bilder denne uken her jeg skal være her. Så kansje det kommer flere! Hva syns dere om bildene? 


Just do.YOLO or what. Måtte jo henge meg på "trenden" og få knipset ett sånt bilde av meg jeg også.  # Susi fotograf

Nå sitter jeg hos beste Susanne og tenke å gi ett pip fra meg, har fri fra jobb denne uken så da blir jeg her vel til fredag. Vi har fått gjort mye gøy idag! Hun hentet meg rundt kl 10, så reiste vi i ut for å hilse på goeste gampen min, deretter innom noen butikker i Åsane før vi reiste til Sotra hvor hun bor. Vi har laget god mat, vært hos hesten hennes, slappet av med hundene og tatt en haug med bilder idag også, flere kommer imåren. Var utrolig koselig å se hun igjen, siden jeg ikke har sett hun hele sommerferien. Ifjor var vi jo i Thailand sammen i 3 uker, og det skal gjentas neste sommer! Så var det jo såklart kos å se bestevoffsen hennes Daisy igjen, herregud søtere hund finnes faktisk ikke! Nok mas, nå er det leggetid. Blogges!


BieberFever
Bieber biletten min kom i posten for noen dager siden. Da har det happyface i heimen ja! Tenk at JEG skal på Bieber konsert 17.April 2013, herregud jeg gleder meg sånn. Ble overlykkelig når jeg fikk bilett! Først stresset jeg, fordi salget egentlig var utsolgt. Men jeg satt og trykket i evigheter og klarte å få en. Så mast jeg den fordi jeg ikke hadde kodekort til nettbanken for jeg har mistet det, så ringte jeg pappa helt hysterisk og gråt (hahah), han ba meg bare fortsette og trykke, så måtte jeg ringe han hvis jeg fikk en ny en så skulle firmaet hans betale (siden han eier dett og de har sånn passord til nettbanken) og etter enda mer trykking klarte jeg det og ringte dritstresset til papps igjen og det var FIKSET. Ett stykk overlykkelig Amalie :-D 

Og til dere Beliebers som ikke fikk billett, NEVER SAY NEVER http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png 

Skal du på Biber konsert? 


Trøtt
Nå sitter jeg er dautrøtt på jobb.. Har sovet i 2 timer inatt, det var jo skikkelig lurt. Jeg lærer seriøst aldri når det gjelder å komme seg i seng til en vetig tid, drøyer det alltid og er forsåvidt aldri trøtt heller, utenom på morningene da såklart. Angrer alltid da! Anyways, nå er det jobb til kl.15 også er det hjem å dusje + sove noen timer før jeg skal finne på noe med Martin :-) Blogges senere!


Training!


God morgen søtiser! 

Idag er det tid for litt jobbing igjen, og jeg begynner på jobb kl 3. Skal jobbe hele helgen, så skal bare slappe av nå før jobb. Igår var jeg faktisk på joggetur, noe som faktisk var utrolig deilig. Kondisen min er så sinnsykt dårlig nå, at jeg har funnet ut jeg begynne å trene igjen. Så på lørdag har jeg jogge"date" med en kompis av meg, forhåptentligvis suger kondisen hans like mye som min. haha! Nå skal jeg spise frokost og se litt tv, før det er jobb. Blogges senere da!

Visste du dette?


- Jeg har hatt 3-4 blogger før denne. Denne er vel den jeg har blogget lengst på, og er mest fornøyd med.

- Kan sitte å lese quotes på weheartit i fleeere timer. Blir aldri lei, dette gjør jeg sånn ca hver dag.  

- Jeg elsker Biola, og kan drikke en kartong på null komma niks. Må ha det hver eneste dag.

- Jeg eier en hest. Hun heter Bolita og hun har jeg hatt i ca 3 år, og betyr alt for meg. - Jeg kan høre på en sang i 1 uke i strekk uten å bli lei. 

- Jeg er stor fan av paul walker, og har de fleste av filmene han spiller i. Selv om noen av de ikke er så bra, ser jeg de om og om igjen, bare fordi han har hovedrollen http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png haha!

-  Det irriterer meg at man ikke kan ta shuffle play på spotify på dataen. Eller går det? For jeg blir fort lei av samme listen og skulle gjerne hørt sangene sånn splittet.

- Jeg er JB fan, og favorittsangen er Down to earth.

- Jeg snuser, skruf. Skal slutte, men lettere sakt en gjort. (faen nå må jeg ha en snus) haha.

- Jeg har 25 dager og 132 timer fravær totalt skoleåret 11/12. JA, jeg vet det er mye.. 

- Jeg har en kosebamse som MÅ være i sengen min når jeg skal sove. En gul kanin som heter Turte (haha) og er med overalt, om jeg skal til syden eller noen andre på overnatting. Barnslig, i know. 

- Jeg digger Sophie Elise på topplisten, selv om hun ser ut som en barbie, bimbo, dum ut and u name it. Jeg syns hun er dritpen, og slettes ikke dum! Hun har virkelig mye bra i hodet.

- Jeg virkelig hater å lage mat, det er noe av det værste jeg vet. Pappa er jo superkok, og elsker å lage mat. Så det har jeg ikke arvet fra han :-/

- Jeg er lei av gutter som tror vi jenter ikke har følelser (eller vertfall som oppfører seg sånn). Seriøst, hvorfor finnes det playere. HATER DE. Hele gjengen. Unødvendlig.

- Jeg har sykt dårlig selvtillit. Jeg er også egentlig veldig sjenert, frem til jeg blir litt bedre kjent med personen. Noe du ikke visste?

 


 


 


Sykt.
Jeg sa ikke til noen jeg søkte, fordi jeg trodde jeg ikke kom inn! MEN jeg har kommet inn på Bjørknes høyskole i Oslo!!!!!!!!!!! På medier og kommunikasjons linjen, jeg er dødsglad. Vet egentlig ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg angrer jo på at jeg ikke gikk media på vidergående, og nå har jeg kommet inn på en høyskole, i OSLO. Sykt sykt sykt!! Jeg aner ikke om jeg skal gå der, for det er jo sykt dyrt å bo i Oslo, men jeg har jo kjempelyst. Mye som må fikses først, og må få snakket skikkelig med pappa om det når han kommer hjem. Jeg sitter å ser etter plass å bo nå. Håper det ordner seg, så jeg kan si "heeeey Oslo"! Blogges!

 


New knitted sweater


... Den er fra Ginatricot! 


I love you allMeg og Julie! (til dere tre andre som føler dere glemt, jeg har faktisk ikke bilder av oss på denne dataen!)

Venner er faktisk det viktigste man har! Jeg er utrolig takknemlig for de fine vennene jeg har. For at de 4 alltid er der for meg, og de vet godt hvem de er. Susanne, Julie, Siren og Gina http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Så jeg syns faktisk de fortjener ett innlegg! Bare synd jeg ikke hadde bilde av alle.. Jeg er utrolig glad i de hele gjengen! 

Har tenkt flere ganger at hvordan jenter klarer ditche de beste venninne sine for kjæresten, eller gutten de er glad i. For hva sitter man igjen med når man ikke har han lenger da? Ingenting. Ekte venner er vanskelig å finne, det har jeg lært! Jeg er sikker på de fleste kjenner seg igjen i det å tro noen var en god veninne også oppdager man at hun har snakket dritt bak ryggen din, eller at hun backstabber deg på en annen måte. Heldigvis vet jeg at ingen av de nevnt over ville gjort noe sånt, og jeg er glad for at jeg har fire så gode veninner! Jeg er faktisk så heldig at jeg ikke bare har en bestevenn men faktisk fire. Jeg skal ikke kaste de bort for noe http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Uansett. Love you all! Jeg vet dere leser bloggen min :-* 


Beautiful tattoos
ååh, disse tattoveringene er så fine! Jeg skal selv ta tattovering. Hva og hvor tid vil jeg ikke si, men kan røpe at det ikke er så alt for lenge til :-) Det er vertfall en tattovering som betyr noe for meg, og tror den blir bra. Gleder meg til jeg er ferdig og har fått den, men kan ikke si jeg gleder meg veldig til å ta den.. Er redd for at det skal gjøre vondt, men er nok verdt det! Hva syns dere om tattovering? 


I love my phone
Iphone 4 ! Jeg virkelig elsker mobilen min, og med det dekselet (som jeg kjøpe i Thailand for de som lurer). Den er hvit, dekselet er kinda vintage og hele greia blir bare meg. 

 Hvilken mobil har du?


Min egen almanakk


For noen dager siden fikk jeg min helt egen almanakk for resten av 2012 og 2013 frem til juli/august. Utrolig praktisk og kjempefin! Bildene på fremsiden har jeg selv tatt, utenom det av Paul Walker og på baksiden har jeg funnet bilder fra weheartit med ting jeg vil gjøre før jeg dør. Denne kommer til å bli flittig brukt for å holde noen lunde orden i hverdagen fremover. Hva syns dere?Herlig med solsteik


Idag var jeg ferdig kl.3 på jobb, herlig å faktisk være ferdig tidlig. Når jeg kom jeg lå jeg å solte meg noen timer, mens spotify lisen gikk på mac'en. Litt farge trengst, jeg er jo bleik som en snømann.. Nå er Siren kommet for en stund siden, og vi laget pannekaker med banan og sjokolade til kvelds. Nå sitter vi stappmette og ser på The ringt på tv, jeg syns den er dritskummel mens Siren syns bare den er gøy. uff! Vi blogges!
hits