SKIRT AND TYSONTopp Bikbok / Skjørt H&M / Uglesmykke Gran Canaria, A smykke Thailand / Veske Mulberry

 

Idag tok vi Tyson med oss ut for å ta litt bilder, så dette er dagens outfit og på en måte en sneak peak av en liten photoshoot . Ble faktisk litt kule bilder, Tyson poset jo så fint på de fleste bildene! Nå gomler vi boller og ser halvveis på privat praksis på tv. Kooooos ! Syns om dagens outfit?

 

 


BEAUTIFUL SUMMER WITH VINTAGE STYLE

Topp Bikbok / Shorts New Look / Smykke Aldo / Veske Mulberry / Neglelakk Chanel

 

Været er herlig og det er deilig med fri fra jobben. Det er nå det er deilig å være hjemme i Norge, med en gang det kommer sol glemmer man liksom helt hvor mye det egentlig regner. Nå skal vi snart spise mexikans gryte før vi skal på butikken og kjøpe noe digg. Desverre skal Ragnhild jobbe ikveld, men jeg skal nå klare å finne på noe å gjøre. Vi blogges senere alle mine søte lesere ♥   Hva syns dere om dagens outfit og bildene ?

 

 Heart my outfit on stylegallery.dk here!

 


 LITT ANONYM
Shorts Bikbok / Body Bikbok / Sko Thailand / Belte marked Thailand


Har følt meg ganske anonym på bloggen i det siste. Nå sitter jeg hos bestevenn i Førde! Har ikke vært der på ett år så er utrolig deilig å være her igjen. Skal kose oss masse disse dagene jeg skal være her. Ciao!


Hva har du gjort idag?

 FEATHER LOVE


Jeg er endelig lykkelig eier av fjær-smykke. Når jeg kom hjem fra Thailand trodde jeg de garantert kom til å være utsolgt over alt. Siden vi var innom lagunen på vei hjem fra flyplassen, sjekket jeg om de hadde, og jeg fant to! Syns de var sinnsykt fine. Begge fra h&m forresten.

 

Hva syns dere ?

 


JEG ER UTSLITT OM DAGENNå har jeg jobbet hver eneste dag siden mandag, har vært oppe før syv hver eneste dag og ikke hjemme før tidligst halv 5 nesten hver dag, og det har greit tatt knekken på meg. Jeg er utslitt, og trøtt nesten hele tiden. Orker absolutt ingenting, ligger i sengen nesten hele tiden etter jobb. Ser virkelig frem tid fredag, da reiser jeg til bestevenn og får lønn for alt strevet med jobbings. ♥

 

Noen andre som jobber i sommer, hvor?

 

 


A WORKING DAYLille føllet mitt Bambi som ble født 31.03.2011 :)

 

Grunnen til null bloggings tidligere idag er rett og slett fordi jeg har vært på jobb i hele dag. Jeg jobber på en travstall ett godt stykke unna meg så hele dagen omtrent går bort til reise og jobbing. Igår var jeg og besøkte hestene mine på sommerbeite, de storkoste seg! Over ser dere lille føllet til hesten min. Var så gøy å se de igjen!


Er ikke føller mitt søtt?


I HAD TO SMILE


Den genseren over her, er jo bare perfekt for meg. Jeg må virkelig bare smile når jeg ser disse to bildene, elsker høstens "mote-temaer"! Jeg skal vertfall sikre meg en sånn genser med Uglemotiv fra Monki, ellers skal jeg vertfall skaffe meg en nesten lik. Lovelovelove

 
STEM PÅ MEG I BLOGG VS BLOGG HER :) TUSEN TAKK!

Hva syns dere om høstens trender?


 SUNDAY MORNING, A WONDERFUL MORNING


Fitness frokostblanding, Biola med jordbærsmak og tre oppskjærte jordbær ♥

Sofaen med rosa kosedress, disney channel og denne deilige frokosten over, er vrkelig en herlig søndags morgen. Det er ikke helt meg å våkne så tidlig som dette, men man får jo så mye mer ut av dagen når man er tidlig oppe. Ha en fin søndags morgen dere også!


 STEM PÅ MEG I BLOGG VS BLOGG HER :) TUSEN TAKK!

 

Så ikke frokosten min god ut?LOVE TAXFREE
Sjekk disse nydelige fargene da! Jeg har hatt lyst på Chanel neglelakker i evigheter, men har ikke kjøpt fordi jeg ikke har negler da jeg bet før. Men en uke før sommeferien prøvde jeg slutte, og har jammen klart det! Så når vi var på taxfreen kjøpte jeg jammen santen to, klarte ikke velge av fargene ! Er utrolig deilig og være hjemme i Norge igjen, nå har jeg nettopp spist deilig frokost. Polarbrød med ost og bringebærsyltetøy. Nam ♥

 

STEM PÅ MEG I BLOGG VS BLOGG HER :) TUSEN TAKK!


FEATHER AND DENIM
Idag har jeg på meg den nye toppen jeg kjøpte igår, elsker den allerede. Denne fargen som er på disse bildene er den rigktige fargen, den som ble igår var helt feil.. Som dere ser har jeg også på meg shortsen min fra Never Denim/Bikbok, den er helt klart blitt en av favorittene! Uansett nå er det bare 33 minutter så sjekker vi ut av hotellet og så er det hjemreise til Norge seinere i kveld. Gleder meg ♥ Har pakka den rosa joggebuksa mi og en helt enkel hvis langarmet tynn genser i håndbagasjen siden det sikkert blir kaldt og komme til Norge igjen. Tenk at neste gang jeg blogger er jeg mest sannsynlig i Norge, heeeeerlig!

 

Hva syns dere om dagens outfit?


NEW DESIGN AND OUTFITShorts Bikbok/Never Denim - Topp (egentlig kjole) kjøpt i Thailand - Øredobber og ring Thailand

 

Jeg blir jo aldri helt fornøyd med designa mine, og bytter ofte. Men nå er jeg fornøyd, endelig! Selv om jeg har sakt det før, så skal jeg faktisk ikke bytte på lenge nå. Valgte og kalle det at bloggen har fått nytt outfit, for den har jo kinda det :-) Hihi! Som bilde slenger jeg med min dagens outfit.

 

Så hva syns dere om mitt nye bloggoutfit og dagens antrekk? surrklyssisystemet med alle disse outfitsene. haha.

 


NEW IN, LAST DAY
Er utrolig fornøyd med dagens kjøp altså, vi reiste på ett shoppingsenter ca 10-15 minutter unna hotellet vi bor på nå. De hadde egentlig sinnsykt mye fint! Siden vi er i Bankgkok trodde vi det skulle være endel dyrere enn Cha-Am, men vi fant ganske mye til greie priser.Nå har vi nettopp kommet tilbake fra Starbucks som bare ligger 3 minutter unna hotellet og der fikk jeg gjort meg en skikkelig god handel også! Har nemlig kjøpt en veske jeg har hatt lyst på i lang tid nå. Men enten har de vært for dyre, eller jeg ikke har likt de. Endelig fant jeg en, og fikk prutet den 1200 bath ned, det er ganske mye her nede skal jeg si dere! Det er nemlig en Mulberry, vel og merke ikke ekte. Betalte 300 kr for den så det er igrunn helt greit for min del, og det er ekte skinn. Lovelovelove!

 

Hva syns dere?

 

 


FINN MEG PÅ STYLEGALLERY
Trykk her for å komme direkte til profilen min på stylegallery.com

 

Etter at jeg kom over stylegallery.com på en anne blogg, fant jeg ut at jeg ville prøve å lage en bruker og legge ut antrekkene mine der også. Er jo utrolig gøy å få tilbakemeldinger på stilen din, samtidig som du kan få mye inspirasjon via andre som legger ut. Det er sinnsykt mange fine og kule antrekk innpå der, så er du opptatt av mote ville jeg stukket innom! Jeg lagde jo denne brukeren igår, så har ikke skjedd så mye der enda.

 

Har du bruker der?

 


STRIPES IS HAPPINESS

Helt klart favorittbildet ♥ ♥ ♥


Leker med lille tigerbabyen ♥ Disse små tassene her er rundt 2-3 mnd.

 

Klokke.
Norsk tid 07.21  Thailandsk tid 12.21

 

Jeg kan egentlig ikke tro jeg opplevde det jeg opplevde igår. Siden jeg så reklame om det på Animal Planet første gang for flere år siden og lest om det etter det har jeg hatt lyst å dra dit. Gå i bånd med en tiger, leke med tigerunger og bare være nærmere enn å se de gjennom ett gitter på flere meters avstand.

 

Igår fikk jeg endelig oppleve det, vi var nemlig i Tigertempelet. Det er noe av det vakreste og gøyeste jeg noen gang har opplevd! Tigertempelet hadde ikke vært noe idag hvis det ikke hadde vært for Munkene som startet det. Det var rett og slett en helt fantastisk opplevelse, noe jeg helt klart skal reise til igjen! ♥

 

Har masse flere bilder, de kommer kansje seinere. Herregud jeg vil tilbake allerede idag. Har faktisk ikke ord for hvor glad jeg er for at jeg har fått oppleve dette! Jeg er så totalt kattemenneske at å møte en tiger var helt fantastisk ♥


Ankommet Kanchanaburi


Over ser dere bestevennen min på turen, min iphone 4 ! Også bestepus som bakgrunn da ♥


Klokke.

Norsk tid 18.51  Thailandsk tid 23.51

 

Idag har jeg ikke blogget omtrent, grunnen er at idag reiste vi fra Cha-am og til Kanchanaburi og her skal vi bare være til imåren da reiser vi til Bangkok hvor vi skal være frem til vi reiser hjem igjen natt til fredag. Vi skal nemlig noe imåren som er grunnen for at vi reiste hele veien opp her først og ikke bare til Bankgkok med en gang men grunnen får dere vite imåren! Dagens outfit kommer litt seinere hvis jeg orker. Vi blogges.

 

Sant bestepus er nydelig? ♥


hits