Chilli'n on the beach


Klokke.
Norsk tid 19.08 Thailandsk tid 00.08

Sol. Strand. Bading. Ananas. Cola. Riding. Nattmarked. Is. Shopping. Solbrenthet. Mat.

Er vel det dagen idag har vært, heeeerlig! Men jeg er max solbrent som dere ikke får se bilde av. Går ikke an å bli mer rød, det er jeg temmelig sikker på.. Vi var på nattmarked idag, der var det mye å kjøpe å se på. Kjøpte endel fiinfiine ting som jeg er fornøyd med. Bla tre ugleringer, love! Den sinnsykt etterlengtede perfekte blondeshortsen med sløyfe på, den er seriøst perfekt. (mye kursiv nå, men dere måå skjønne at den er faktisk perfekt.) Kjøpte også noen sinnsykt søte vintage aktige Chanel øredobber og en sinnsykt søt topp/kjole. Også litt til, betalte sikkert bare rundt 300 kr for alt, bare for de tre ugleringene betalte jeg under 20 kr. Sykt! Viiii blogges.

 My new Chanel Eyeshadow Palette
Klokke.
Norsk tid. 18.49 Thailandsk tid. 23.49

Med en gang jeg så disse fargene visste jeg at denne måtte jeg ha. De lilla tror jeg ikke at jeg kommer til å bruke noe særlig, men skal jo prøve de. Det var helst de andre jeg falt for. Også Chanel i tillegg, det topper det hele. love it!


Elephant safarii, med tårer
Klokke.
Norsk tid.
11.51 Thailandsk tid. 16.51

 

Idag har vi vært på Elefant safari som jeg nevne igår, sinnsykt kul opplevelse ! Først var vi på et show med elefantene, hvor de gjore mangen triks. Det var helt sykt å se på. De har jo lært de alt mulig, også gidde vi de bananer som belønning(som dere ser på bildet rett over).

Etter showet skulle vi på ett show til, nemlig slange og krokodilleshow. IKKE akuratt jeg som bestemte det.. Susanne ville absolutt holde en slange, så da måtte vi vistnok se showet også. Allerede når han kom frem med første slangen rant tårene fordi jeg var så redd, men det var bare noen få siden den var jo på avstand. Etterpå tok han den opp og hold den så alle publikum skulle få ta på den. Jeg lente meg bakover da den kom mot meg og susanne, og hva skjedde da. Joda idioten som holdt den slipper den rett i fanget på meg, og jeg hylgrein og klarte nesten ikke puste fordi jeg var så redd. Slanger er noe av det værste jeg vet, så det var faktisk helt jævlig. Men for Susanne sin del, var det jo synd hun ikke fikk holde en slange (anakonda tror jeg det var) siden hun hadde så lyst til det..

Så var det krokodillene sin tur å "showe". Her var det to stykker som var i ett bassenglignende greier og "lekte/plagde" de for å få de litt hissige. Deretter roet de ned og stakk hånden ned i gapet på de, men ikke nok med det de tok til og med hodet mellom gebisset på krokodillen. fysj, det hadde jeg ikke turd! Men syns dette var gøyere å se enn slangene, siden disse var jo i "bur". Det var jo tross alt en glassvegg mellom.

Endelig var slange og krokodille showet ferdig og vi tok turen til "mini-baren" hvor vi tok oss noe å drikke, pluss at vi hilste på den supersøte papegøyen du ser ovenfor. übersøøøøt! Så var det elefantene sin tur, vi skulle på en runde som tok rundt 1 time. Først satt vi bare på ett sånt sete, og etter halvveis fikk vi lov å sitte på hodet. Jeg var rask og sa ja, og det var en gøy opplevelse og ta med seg videre! Elefanter er så utrolig søte, dumbo var favorittfguren når jeg var liten så dette var litt stas.Vi blogges.

Hvordan har din dag vært sålangt?


Thailand 2 0 1 1 Cha-Am
Blir bare to bilder nå, men flere kommer !

Det er så utrolig fint her nede! Er jo noen dager siden jeg kom ned her nå, men har rett og slett ikke villet bruke tiden på å blogge disse dagene. Har blitt litt kjent med stedet, badet og shoppet litt. Er jo helt sykt billig her nede! Har brukt rundt 200 kr og det jeg har kjøpt er 3 piercinger til navelen, to iphonedeksler, chanel øredobber (fake vel og merke :p) og en utrolig søt topp som jeg falt helt for.

Har ikke vært så mye sol enda, men det er alikevell sinnsykt varmt her nede! Er 31 grader i sjøen så er herlig. Nå er jo ikke akuratt jeg den som bader mest i sjøen da siden jeg er ganske redd. Men bassenget over her er også veldig deilig temperatur i.

Nå skal vi på et shoppingsenter i Hua-Hin så det blir bra og imåren skal vi på sånn utflukt. Uææ, vi skal ri på Elefanter. Blir jo sikkert utrolig gøy da, for en opplevelse det garantert blir!

Håper alle dere som leser har en fin ferie også! Vi blogges.


Ppink nails
Pretty pink nails.. Hva syns dere?


Dagens antrekkBukse Bikbok  Genser Bikbok  Sko h&m  Veske Gina Tricot  Smykke h&m  Ring husker ikke


Nå sitter jeg bare å venter på at pappa skal komme før vi freser avgårde til flyplassen. Stod opp rundt kl 11.00 og har ryddet litt + pakket siste resten av kofferten. Jeg har også lakket neglene mine rosa, syns det ble litt kult selvom jeg ikke har så lange negler enda. Har jo sluttet å bite negler, så nå er de faktisk ganse fine etter jeg har stelt de i nesten 2 uker. Vi blogges.


Thailand imåren.
Da er alt pakket ferdig til jeg reiser imåren. Over får dere en sniktitt av antrekket jeg skal gå med imåren! Forrige dagen kjøpte jeg meg kamerastativ så imåren kommer det outfitsbilde før jeg reiser. Kjøpte også en selvutløser som jeg så sårt har trengt lenge og ønsket meg, men den funket ikke til mitt kamera fordi hun i butikken gidde meg feil, så den ble levert tilbake.

Flyet går imåren kl 18.15 så skal vi først til Gardemoen og til Sveits før vi derfra tar fly til Thailand. Gleder meg helt sinnsykt, og håper virkelig jeg blir brun der nede. Nå skal jeg sove en god natt med søvn, natta !


You make me shine like a star
Random overskrift. haha! Idag har jeg så smått begynt å rydde rommet og pakke tingene til jeg reiser hjem på lørdag. Det er jo så masse ting overalt, vet ikke helt hvor jeg skal begynne.. Senere skal jeg kansje ut med noen venner, men det har jeg ikke helt bestemt meg for enda. Tror jeg ender opp med å reise ut uansett. Talks later.

Hva skal du resten av dagen?


Friendship..

Nikon D3000 + 55-200mm _ Modeller meg og hesten min. Hva syns du?

/Amalie.


1 uke så flytter jeg hjem

Foto_privat

Er det noe jeg ser frem til, så er det faktisk å flytte hjem igjen. Desverre er det jo bare for sommeren. For dere som kansje ikke vet det går jeg på skole 2 timer hjemmen ifra og bor på internat (F%#* internatlivet). Jeg har gått her to år nå, og skal mest sannsynlig fullføre tredje året på Voss også. Det blir deilig å komme hjem noen mnd, selvom jeg reiser til Thailand rett etter skoleslutt ser jeg virkelig frem til dette. Min egen seng, tv, får god pappa'mat og slippe alt bråket rundt meg! Skal bli herlig.

Får ikke sove, men nå må jeg faktisk prøve! Noen som ser jeg har fiksa designet endel? Jeg er vertfall fornøyd, kommer header så snart jeg får tatt noen bilder av meg selv. haha hørtes ut som den selvdiggeren akuratt der. lol

/Amalie.


G å r s d a g e n !Foto_Privat  

Sol. Varme. Shopping. Mc Flurry. Stallen. Martine på besøk. Supernatural. Pizza. Film.  Var det som skjedde igår, hadde en utrolig koslig dag i byn. Etterfulgt av at Martine ble med meg hjem igjen å skal være her til imåren. Det er faktisk fint vær ute idag også, heeerlig! Innkjøpene kan jeg vise dere skikkelig seinere. Vi blogges!

/Amalie.


Jag åker till staden


 
 

Foto_privat

Da  reiser jeg en liten tur til byn for å handle litt. Så skal jeg møte en veninne som skal være med meg opp igjen å være til imåren eller mandag, koslig. Jeg har faktisk vært sykt effektiv idag! Var oppe klokken syv, og rett i stallen å foret og tok ut hestene. Så har jeg ryddet hele rommet og lagt sammen klær og ryddet klesskapet. Så nå har jeg nettopp dusjet og skal fikse meg før jeg må løpe til bussen! Shit dårlig tid allerde, Vi blogges!

/Amalie.


My owl jewelryFra venstre: Stor hvitt uglesmykke - London / Neste fra Cubus. / Lite halskjede fra Accesorize / Ett fra H&M / Øredobber fra ? Husker ikke..
Foto_privat.

Her er da samlingen min med Ugle smykker, bortsett fra en ring som ligger hjemme på Lindås. Alle smykkene er forskjellig, men jeg syns alle er utrolig fine. Men favorittene er vel de to på det siste bildet.

Forresten har jeg blitt rik idag, så imåren tar jeg meg en tur til Byn for å shoppe litt nytt til klesskapet før Thailand. Trenger litt lettere sommerklær i garderoben. Solgte nemlig salen min idag (hestegreier) så jeg fikk 6500 kr. Lykke!  

Har du uglesmykker, eller ønsker deg ett?

/Amalie.


hits