Antrekk 13.03.13
Denimskjorte ONLY Hettejakke H&M Bukse BIKBOK Sko Converse/DNA Armbånd OSLOVE Beanie OBEY/EBAY

Shopping i Bergen by


ALOhAA! Jeg er såå sliten nå, mangler ekstremt mye søvn etter den siste uka. Ble seint i seng igår også, og skulle opp tidlig for å dra inn til byn med Siren. Forsov meg såklart, til klokka halv ni og bussen gikk kvart på ni så det gikk jo ikke.. Endte opp med at jeg dro inn med tolvbussen, som resulterte i at jeg fikk endelig hentet de to pakkene mine fra Ebay som til mine store lykke var to av Obey beaniene jeg har bestillt. Det var en grå og en blå, å de er såå fine! Har gått på en smell, og bestillt enda en av den gråe Obey beanien. Så kansje det kommer konkurranse om å vinne den? Ellers kjøpte jeg meg fire nye overdeler, og jeg er sinnsykt fornøyd med alt sammen! Unicorn tee'n så jeg på en instagramprofil og måtte spørre hvor den var kjøpt, for falt helt for den og ble overlykkelig når jeg fant den i dag! Kjøpte også nye sko, Converse såklart men denne gangen lave blå. Kjøpte også ny foundation som er superspennende, haha. 

Denimskjorter ONLY  LA longe sleeve CARLINGS  Unicorn tee WEEKDAYObey beanies EBAY
 


Sunday


Hellooooo i gaten! Jeg er egentlig helt sykt trøtt  og sliten nå, har virkelig gått i ett hele uken. Vært på jobb hver eneste dag i tillegg til en haug med andre ting. Igår skulle jeg ta en rolig kveld og legge meg tidlig, rolig ble den men ble ikke så tidlig i seng som jeg håpte. Emilie spurte om jeg kom opp til henne å ble med i stampen med hun og Malin, og det var såå deilig. Endte med at vi koset oss med ett par cider også. Ikke sånn veldig glad i det, men den vi drakk igår var ikke så værst faktisk. Etter stampen koset vi oss med ett fruktfat, fiiiin lørdag! I dag var jeg tidlig oppe (som jeg forsåvidt har vært hele uken) for å ta ut hestene. Så dro fra stallen rundt ettiden og etter det har jeg laget meg mat og sitter nå endelig i godstolen! Har sykt lyst på noe godt egentlig, så tror jeg trøkker i meg noe hjemmelagde kjeks om litt, sunt kosthold jeg driver med. Forresten kommer det kansje antrekksbilder litt seinere idag. 

Alle bildene tatt og redigert med iphonen. Har funnet så sykt mange brae redigeringsapper! Tror jeg må dele de med dere en dag :-D


The perfect backpack


Hola alle i hopa! Dere vet, når jeg får lønning må så klart litt av det brukes på fine ting fra Ebay. Å her for noen dager siden fant jeg en absolutt helt perfekt ryggsekk, og jeg ble helt i hundre av hele greiene. Den er SÅÅÅ RÅLEKKER. Jeg klarte virkelig ikke la være å trykke hjem, så i dag ble det gjort. Den kostet faktisk bare i underkant av 130 kr med frakt, og hvor billig er ikke det? Jeg er helt forelska, og den er også noe ikke alle andre har og det er jo så klart også gøy! Jeg har også klikket hjem en helt haug med andre godsaker, som dere får se når pakkene kommer. Ååh det er så fint med lønningsdag, selv om jeg også har betalt en del rekninger idag. Hater egentlig å betale rekninger, men samtidig er det deilig å ha gjort det så man vet hva man har å bruke også. Rekninger kommer vertfall alltid først i min rekke når penger skal ut av konto! 

Direktelink til sekken finnere dere HERHERHER.


Så nå er jeg spent, hva syns dere om sekken? 
 


Working class hero!


God kveld alle søte! Dagen i går gikk ikke helt som planlagt da de ringte fra hotellet og spurte om jeg kunne jobbe senvakt fra 15-23 så da dro jeg på jobb. Nå sitter jeg dausliten etter 12 timer på tankvask, ble oppringt idag før klokken var halv syv om jeg kunne komme på jobb klokken åtte. Ett under at jeg i det hele tatt våknet av at mobilen ringte, for jeg er så i koma når jeg sover at det er nærmest umulig å få vekket meg. Det tror jeg alle som kjenner meg kan skrive under på, heh. Er egentlig ganske deilig å være sliten så tidlig på kvelden, å det er ikke lenge til jeg hopper i seng. Kom meg seint i seng igår siden jeg var jo forberedt på fridag idag, men sånn ble det ikke. Cashmoney inn, og det trenger jeg! Imåren er det lønningsdag også, å det gjør meg såå glad :-) Slenger med noen bilder jeg snappet med iphonen i dag! 


 


Morgenfugl..


Er ikke meg ivertfall! Har akuratt kommet hjem etter å ha vært på fallsikringskurs på Mongstad siden klokken åtte i morges. Kurset var egentlig helt greit å være med på, å det er jo fint å ha også. Klarte faktisk å komme meg opp så jeg hadde god tid før jeg ble hentet, og bare det er ikke værst til meg å være!  Nå sitter jeg å skal lage meg noe frokst tenkte jeg, å se om jeg finner noe kult på tv mens jeg døtter den i meg. Så står vel litt matte for tur tenker jeg, fint å komme seg opp tidlig egentlig å få noe ut av dagen! Vi blogges.  


Antrekk - Burgundy


Hei alle i hopa! Her kommer dagens antrekk, gud som jeg elsker den genseren der. Kunne bodd i den, sånn helt seriøst. Senere kommer Irmelin en tur, for vi har nemlig Grey's Anatomy date ikveld og det blir kos. Ingen tirsdag uten greys vet dere. I måren må jeg faktisk komme meg opp tidlig, ææh så tidlig som klokken 7 og det er jeg ikke vant til lenger. Skal nemlig på lastekurs på Mongstad med Nomaco, men det går sikkert fint :-) Nå skal jeg lage meg ett glass O'boy å se The big bang theory, loove! Vi blogges. 

Genser DOPE Tights Cubus Surfnecklase Ebay Sko Converse
The Galaxy Hood


HOLA! I går hadde jeg jo på meg en galaxy hoodie, og nå tenkte jeg å si litt om den. Jeg virkelig elsker denne, først når jeg fikk den i posten ble jeg en smule skeptisk.. Nå syns jeg den er råstilig, og den er ikke noe som "alle" andre har som er ekstra gøy. Jeg har kjøpt den på Ebay, og direktelink finner dere HER. Jeg har den i fargen "Blue" og genseren er i One-Size og den er også litt stretchy syns jeg. Prisen er jo ikke noe å si på i det hele tatt, da den koster 160 kr og frakt inkl. Det tok vel ca en uke før jeg fikk min genser, og det er jo ikke ille med tanke på at den sendes rundt halve verden :-) 

Antrekk - Galaxy Hood


God kveld! Nå sitter jeg igjen stappmett etter middag, stappet i meg så mye grøt at jeg er sikker på jeg snart sprenger. Som sakt skulle jeg få Emilie til å ta bilder av dagens antrekk, og det ble gjort i stallen haha. Vi lo sinnsykt mye når vi tok bildene å det vises, men jeg syns de ble bra og det var ikke kleint i forhold som å stå utenfor huset med selvutløser å ta bilder av seg selv. Slenger med to bilder av dyret mitt også, er hun ikke bare søt? 

EDIT: Æææh, glemte å fortelle dere at rett før vi skulle ta bilder fant jeg plutselig igjen ringen min i gull, nede i grusen og jeg ble såå glad! Har mistet den en gang før også, så tenkte nåå har jeg sikkert mistet den for godt. Heldigvis ikke!Hva syns dere om dagens antrekk? :-)
Monday


Hei sweethearts! Nå har jeg trøkket i meg gårsdagens Sweet & Sour som er helt himmelsk, pappa er såå god på å lage det. Så jeg er stappmett nå. Har fått ringt til han ene sjefen på nye jobben og fått orden på timene, så nå er det bare og glede seg til lønning den 8énde. Wihuuu, det kan vi like! Ellers lovde jeg outfitsbilder til dere i dag, og det kommer senere ikveld, skal lure Emilie til å ta bilder av meg etterpå når jeg møter henne, heh. Håper alle har en fin mandag, her er ikke været sånn veldig å skryte av. Så får satse på at noen andre i Norge har stukket av med solen og er happy! Har forhåndsskrevet ett par innlegg til dere også, forresten :-) Her får dere en liten "sneakpeak" på dagens antrekk, crappy iphonebilde men det får gå. 

 


Cravings Junkyard


HOLA! I dag sov jeg lenge, å det var såå deilig selv om jeg plutslig ble vekket av pappa som sa "Vi er hjemme om tre timer, har dere ryddet huset?". Meg og min bror har vært hjemme alene i helgen, eller siden torsdag så hadde vi lovd å ta huset men planen var jo at de skulle komme hjem senere. Heldigvis fikk vi gjort det før de kom, å de var meget fornøyd begge to. Ellers har jeg bare vært i stallen og trent hesten, og det gikk såå bra! I måren tenker jeg å stå opp tidlig for å få tatt outfitsbilder :-) Høres ikke det bra ut? Vet det har stått stille her nå, men denne uken har jeg hatt så mye å gjøre selv om jeg ikke har jobbet så da har ikke bloggen stått høyest på lista!

Slenger med ett bilde av noen wants fra Junkyard jeg! hits