Festligheter med fine folk


HOLA! Litt fravær her nå, men alt har gått i jobb og soving i det siste.. Heldigvis har jeg frihelg, og det er heeelt fantastisk! I går var jeg ut med Amalie som var så koslig, det begynte fredlig og rolig før det ble mer liv i oss. Jeg var ganske trøtt til å begynne med, men med litt innabords våknet jeg til og vi koste oss! Nå ligger jeg strak ut i senga til lillebror, haha jeg tryglet og bad inatt når jeg om hjem om å få sove der. Han har virkelig hundre ganger bedre seng enn meg, og min er himmelsk å hans er bedre!? Vi bråvåknet av at pappa hamret på vinduet for ett parr timer siden, og vi måtte ut å hjelpe han med å dra i noe tau fordi luringen holder på å sage ned trær, og det ene treet holdt på å falle over høyspentledningen, uups. Heldigvis gikk det bra da! Nå må jeg egentlig snart flytte ræva mi, å få noe ut av dagen.. Senere kommer Erica på besøk en tur, og vi har nok å mase om vertfall, såå vi blogges! 

Smask og god lørdag til alle  

 

 

Sponsorpakke


Shallabais! På mandag om jeg ikke husker feil sendte jeg en liten mail til OSLOVE og hørte om de var interessert i å sende meg noen produkter. Snille som de er, fikk jeg en hyggelig mail tilbake om at de likte bloggen min og ville sende meg noen armbånd. Jeg ble kjempeglad, og det tok ikke mange dagene før de lå i postkassen! 

Armbåndene var fine, og i superfreshe farger som jeg elsker. Armbåndene og fargene var mye finere i virkeligheten enn jeg hadde trodd, og jeg bruker sjeldent den type armbånd men disse falt absolutt i smak, og kommer virkelig til å bli brukt. Etter min mening, kan de jo også brukes både riktig vei, og vridd, sånn at www.oslove.no er utover og ikke på innsiden. Er superfornøyd med armbånda, og de sitter som ett skudd på håndleddet, ikke for store og ikke for små. Gleder meg til å freshe opp antrekk med disse kule armbåndene ja! 

Anbefaler alle å ta seg en tur innom > WWW.OSLOVE.NO < å ta en titt, de har bare kule produkter og handler man derfra støtter man jo i tillegg Norges Røde Kors! Det er jo bare positivt at de samtidig gir noen av pengene dem tjener inn til Røde Kors. Syns det er ett kjempebra konsept :-) Jeg følger også instagrammen dems som er THEOSLOVESTORE, der ligger de ut masse kule bilder. Så peeps, stikk innom både instaen deres og nettsiden, dere finner nok garantert noe som faller i smak! 

Så vil jeg bare si at dette er mine helt egne og ærlige meninger, hadde jeg ikke likt armbånda hadde jeg heller ikke skrevet det :-)
 


Pakker i posten!


God kveld! Nå har jeg akuratt kommet fra stallen, og er klar for å hoppe rett i loppekassen, for må opp tidlig i måren å slippe ut hestene. Kjenner det skal bli godt å legge seg nå så tidlig, er så deilig å slite seg ut på dagen, og være trøtt på denne tiden. I måren har jeg planer om å være med Lillsissen etter gammelt, det er alt for lenge siden nå, så det blir koselig! Runder av her, med å ønske alle en god lørdagskveld videre! Så blogges vi nok imåren. 

Her er litt av det jeg har bestillt, er såå fornøyd med alt sammen! Elsker virkelig Ebay, der finner man alt fra A-Å og kvaliteten er ikke noe annerledes enn i butikkene. Genser fra DOPE. (Ebay)
Iphonedeksel med Aztec mønster. (Ebay)
Friendshipbracklets i spreke farger. (Ebay)

Bikini både overdel og underdel, forskjellige modeller?. (H&M)
Armbånd flettet, med anker og med infinitytegnet. (Ebay)


Mange fine surfborad smykker. (Ebay)


De siste dagene


... har bokstavelig talt gått i ett bankende kjør! Kort oppsumering trengs, og beklager fraværet. Onsdag fikk jeg telefon fra pappa om at det kom tankbåt inn på Mongstad, og at han skulle prøve å få meg med på jobben og det fikk han. Så jeg er nå blitt ansatt i Nomaco, firmaet som pappa er medeier og daglig leder for. Så kl 23.00 onsdags kveld reiste jeg på jobb, og var ferdig 11.00 dagen etter, så jobber altså 12 timersskift.

Båten vi var på, het Far Searcher, og det vi gjør på båtene er at vi spyler ned alle tankene, først må vi suge opp driten som ligger i bunn med en gigantisk slange og sugebil, deretter kan vi begynne å høyttryksspyle tankene. Noen var små, noen store og i de største bygget vi stillas (ikke jeg, men guttaboys som kan det), i tre høyder så vi fikk spylt ned hele tanken. Syns det var gøy og lærerikt å prøve noe nytt, og trives med det selv om det var slitsomt og tungt.  Så har rett og slett ikke hatt tid til bloggen, for når man jobber 12 timer er man 1. Sliten, 2. Trøtt og 3. Har rett og slett ikke tid. Skulle jobbe nå i dag til 21 og imåren fra 09-21, men ble ferdig med alle tankene tidligere enn planlagt og har nå kommet meg hjem å skal snart dra i stallen for å ta inn hestene. Har forresten fått en del av tingene jeg har bestillt i det siste, så dette kommer i ett eget innlegg mest sannsynlig senere idag :-)  

Her er noen bilder som beskriver litt av de siste dagene. 

 


 


My mac background


Hei alle sweethearts! Stod opp ikke så alt for sent i dag og tok meg en joggetur, dusjet og har sett en film nå mens håret skal tørke. Så skal jeg fikse meg for å ta bussen å dra å møte fineste Julie, som jeg ikke har sett på uendelig lenge fordi "drittsekkent" har flyttet fra meg for å studere i Lillehammer, grei venninne hæh? Neida, tulla hun er ikke drittsekk men dere skjønner haha. Blir utrolig koslig å se hun igjen vertfall, har nok mye å mase om selv om vi snakker mye på tlf da.  

Tenkte forresten å dele mac bakgrunnen min med dere :-) Alle bildene er fra weit, det er så svinmange fine bilder innpå den siden at jeg blir helt svimmel! Kan sitte å glo i flere timer i strekk, blir aldri lei. Tror nok ikke jeg er den eneste som får masse inspirasjon derfra nei. 


Trykk >HERHERHER< for full sttørrelse på bakgrunnen! Når dere kommer inn på tintpic, Trykk på bildet til høyre, deretter View Raw image og så trykk på bilde igjen for å forstørre det til original str såå er det bare å lagre bakgrunnen. Håper dere liker den da! 


Dagens antrekk 120213


God kveld! Nå sitter jeg her med Irmelin, og vi venter på Greys Anatomy. Ingen tirsdag uten Greys, vertfall ikke for min del er totally avhengi av det programmet der. Ellers har vi sett Twilight Braking down part two som jeg ikke syns var så spesiellt bra egentlig.. Skjønte ikke så mye heller, kan ha vært derfor hahah. Jeg suger på sånne ting, klare å holde følge med avanserte filmer er ikke min greie, liker best romatiske komedier når jeg ser film. IIIIK nå begynner greys så vi får blogges! 
 


Vans off the wall


Heihei ! Har omtrent akuratt kommet hjem fra tannlegen, nå har jeg fått ny henvisning for å fjerne den på venstre siden også + bårret det eneste hullet jeg hadde. Dette måtte jeg søren meg betale 378 kr for, det er helt vilt?! Tannlege er pokkern meg dyrt, utrolig kjipe penger. Sitter her nå med null følelse i kjeften, haha! Har tatt antrekksbilder som kommer senere og drar snart i stallen før Irmelin kommer så skal vi se film i 7-8 tiden, koos! Fikk også det ene dekselet jeg har bestillt, det var såå fresht, utrolig kul farge og det er fra Vans off the wall. Måå ha noe mat nå, så vi blogges senere! 
 


The sun is shining


HOLA! Nå sitter jeg her å er sikkert like rund som en elefant, for jeg har trøkket i meg så mye til middag at jeg snart spyr... I dag har ikke dagen gått til så mye annet enn stallen, hesten var helt fantastisk idag! Hadde også med meg Madeleine, som fikk ri hun litt etter gammel som var kjempekoslig :-)) Madde er veninna mi som jeg eide hesten med fra 08-09. Har hatt en veldig fin dag, og sola har stått høy på himmelen og DET er herlig! Jeg skal snart rydde rommet, ikke at det er så rotete faktisk, men skal legge sammen klærne så det er helt strøkent, før jeg hiver meg under dyna å ser ett par filmer tenker jeg.

Forresten ikke mobb håret mitt, har ikke rettet/fønt det på 2 (!!!!) uker, for å spare det for varmen.. Gruer meg sånn til å gå til frisøren for har mine mistanker om at jeg ender opp med bob eller noe fordi det er så slitt og ødelagt, æsj.. 


Bukse Bikbok Genser Gina Tricot Sko Converse Smykker Shapper i Thailand
Antrekk 100213


HOLA! Nå har jeg egentlig bare lyst å sove igjen, haha. Jeg fikk jo søren ikke sove i går, skulle i seng tidlig siden de to siste dagene fikk jeg minimalt med søvn.. Det skjedde jo ikke, var helt sykt trøtt rundt 7-8 tiden så da sovna jeg å våkna ett par timer etterpå, og DA fikk jeg ikke sove igjen fordi det var det så sinnsykt mye gøy på tv! Shit happends. Dagen i dag er spennende, jeg skal rydde og vaske hus til pappa å de kommer hjem ellers ikke så mye annet. Blir nok en slapp søndag utenom ryddinga, herlig! Nå ser jeg Privat Praksis, elsker det programmet! Sett de fleste episodene mange ganger, men blir aldri lei. Nok kjedelig mas, vi skrives sweeties!

FORRESTEN SJEKK UT DEN SINNSYKT KULE KONKURRANSEN FINESTE KRISTIN HAR PÅ BLOGGEN SIN: HERHERHERHER :-D 

Dagens:Genser Carlings Bukse Bikbok Armbånd&Smykker Shappe i Thailand
Sneekpeak innkjøp


God morgen! Vært våken siden seks, og nå sitter jeg å har pause på jobb. Fikk ikke sove før halv ett inatt, så jeg er mildt sakt trøtt i og med at jeg sov bare 2,5 time natt til igår. Det er stille og rolig på jobb heldigvis, så det er deilig da. Jeg fikk lønning igår, og vet dere hva det betyr? At garderoben min endelig kan få noe nytt igjen, og at kontoen har fått lide litt, wihuuu! Så nå har jeg handlet litt på nettet igjen, mest fra Ebay! Kan ikke få sakt nok hvor fint det er i stedefor å trakke i butikker med 7492 folk over alt.. Kan faktisk ikke huske sist jeg var på skikkelig shopping i butikker, men tenkte å ta en tur i neste uke for må nemlig finne bursdagsgave til pappa som har bursdag den 16 Februar også trenger jeg absolutt noen nye sko! Høyst nødvendig, men heldigvis har jeg tilgodelapp på DNA på 1200 kr, å det kommer godt med.


Anyways her er en liten sneakpeak på noe av det jeg venter på, viser alt når jeg har fått det! 
Beanie og genser fra Obey, Hoodie fra DOPE, Armbånd fra MINT og iphone deksel fra Vans

 

 

Flere her som er glad i å handle på nettet? 

 


I'll try to be strong, believe me I'm trying to move on


Sang  Patience - Take That

Sola forsvant desverre like fort som den stod opp i dag, men fikk nå tatt noen bilder alikevell. Har klart og holde meg våken så langt, så satser på jeg kommer meg i seng tidlig i dag siden jeg skal på jobb syv imåren tidlig, huff!

Ser dere jeg har fiksa litt på designet? Ikke mye og fortsatt veldig enkelt da, men det er sånn jeg liker det. Det enkle er ofte det beste! Har også laget "bokser" på siden, så der kan dere komme til facebook-siden til bloggen, følge meg på Bloglovin og Instagram. Håper dere liker det, og gjerne kom med tilbakemeldinger! :-)

Hva syns dere om designet nå?  


Hoodie Kompis sin Skjorte Riccovero (pappa sin, haha) Bukse Bikbok Sko Converse Øredobber Pieces


Diamond's in the sky


God morgen! Det er bare helt nydelig ute nå, og sola holder på å overta himmelen, heerlig! Jeg har vært våken i flere timer allerede, og holder egentlig på å sovne igjen. Var oppe rundt klokken 6 for å ta bussen hjem, fy f.... så tidlig! Jeg er absolutt ikke noen mårrafugl, langt i fra, det værste jeg vet er morninger, haha. Så håper naboene liker musikken min, for den er på full guffe siden jeg har hele huset for meg selv. Herre så deilig det er, selv om jeg er pissed fordi Pappa har stikki til Svalbard uten meg, for en ass! Jaja, får nok noe fint når han kommer tilbake så snill som han er! ♥  Wiiih. Skal prøve å poste ett innlegg med antrekk til dere senere! Så får dere ha en fin fredagsmorgen så lenge! 

Skal dere noe gøy i dag?  


Today's


Heihei! Nå sitter jeg å har pause fra jobb, spiser litt og tenkte å slenge inn noen bilder av hvordan jeg har sett ut i dag. Sånn halvveis vertfall! Desverre dårlige bilder i dag siden jeg ikke rakk å ta noen antrekksbilder før jeg dro ut døra for å spurte til bussen. Jeg klarer virkelig alltid å ha dårlig tid til bussen, flere som sliter med det samme? haha, ender med å løpe opp "helvettes-bakken" hver eneste gang og den er så sinnsykt bratt. Uansett, ha en super torsdagskveld folkens!

Hvordan har dagen din vært?


Volcom Lue Urban T-shirt Converse Ziphood h&m
 


Natural Wood Iphone Case


BOAH! Nå skal jeg vise dere det nye dekselet mitt som faktisk er laget av bambus, hvor KULT er ikke det? Jeg bokstavelig talt elsker iphonedekseler, og dette er nå blitt favoritten! Det beskytter også både fremme og bak, så man skyver liksom iphonen inni det, og dekselet er i to deler så man skyver først på den øverste og så den nederste delen. Dekselet er som omtrent alle mine andre dekseler, fra Ebay  Wiiihuu! Tenkte også å vise dere iponeappene jeg bruker mest en dag. 

Haha ignorer at dekselet allerede er på mobilen i innpakkninga! Innpakkningen var så kul at jeg måtte ha bilder med den, men hadde allerede trøkka dekselet på telefonen og var for lat til å ta det av igjen.. hehh!

 


Today i'm wearing this


Hva syns du om dagens outfit? :-)Lue & Skjorte Junkyard Bukse Nelly Sko Converse Genser Engelsk nettside (husker ikke) hits