Happyday


HOLA! Nå har jeg omtrent akuratt kommet inn døren, og har laget meg pasta di carbonara. Det er virkelig livet, jeg elsker pasta! Dagen i dag har gått i ett, var på jobb fra 7-15 og deretter innom senteret for å søke jobb på en Café der. Var også innom polet en tur, for imåren skal nemlig jentegjengen ut og det skal bli såå gøy. Gleder meg veldig til vi samles igjen, vi har det alltid like kos! Når jeg var ferdig med ærender på senteret, tok jeg bussen rett i stallen. Hadde en herlig tur med beste bambsebolla mi, sammen med Emilie og Katarina. Nå er jeg ganske trøtt og sliten, sov tross alt bare 3,5 time inatt da døgnrytmen min er helt på tur siden jeg har så mye fri for tiden.. Nok mas, nå lukter det sånn pasta her at jeg må spise! Vi blogges 


Slenger med ett bilde av Bolita, som da er hesten min 


 


Løper straks ut døren


God kveld! Stikker bare innom for å ønske alle en fin onsdagskveld, før jeg skal løpe til bussen. Har tidligvakt på jobb imåren, så da stikker jeg til en kompis og sover over der. Så må jeg bare si dere som kommenterer bloggen min er supersøte, er såå koslig med kommentarer. Setter utrolig stor pris på det, og kommenterer tilbake til dere alle! 

Syns det er mye kosligere enn bare å "svare" med "takk for kommentar" eller lignende. Syns det er helt talentløst å bare svare "takk", for jeg tror de fleste setter mye mer pris på en kommentar tilbake, enn bare ett svar hvor det står "takk". Såklart spørr man om noe, så er det jo greit med svar :-) Men ellers syns jeg det er mye bedre med en kommentar tilbake! Er dere ikke enig??

Nåå må jeg løpe, dårlig tid plutslig! Vi blogges imåren sweethearts  


Me today


BOOAH! Nå sitter jeg og sniffer i meg lukten av middag, jeg er såå sykt sulten. Nå skal jeg skrive jobbsøknad før middag, skal nemlig søke på ett par jobber ekstra siden jeg får så få vakter på hotellet nå.. Ringte også høyskolen i lillehammer i dag, og fikk svar på det jeg lurte på. Det blir så spennende fremover, og jeg skal jobbe som en helt med matte så jeg består! Håper virkelig jeg kommer inn på HIL. Nå får jeg hive meg i søknadsskrivingen før det er middag. Så blogges vi senere herlige lesere 

Lue Eivy (Junkyard HER) Skjorte Rip Curl (Junkyard HER) Bukse Bikbok


Pakke fra Junkyard!


HOLA! Wææh, nå har jeg hentet pakken fra Junkyard og er sååå fornøyd. Alt jeg fikk var superkult, og jeg digger det. Dette kommer helt klart til å bli brukt mye, alt er i str M og er herrestrørrelser (?) tror jeg. Utenom Converse t-skjorten men den er også stor i str. Loveeeee på høy nivå, iiiiih jeg er så glad nå! Dere skal få se bilder av klærne på, det kommer sikkert etter hvert. Nå skal jeg kose meg med ett glass O´boy mens jeg leser de herlige bloggene jeg følger på Bloglovin.! Ha en fin mandagskveld videre :-D 
 Hva syns dere om innkjøpene? 


Glamandag!


Good Morning!

Ååh, dette er en fin mandag! Jeg har fri, pakken fra Junkyard har kommet og endelig verker det ikke like mye i kjeften, wiiii-hoooo! Våkna av meg selv rundt tolv og har egentlig bare chillet etter det. Lå en stund i sengen, og så litt på tv. Nå skal jeg hive meg rundt og rydde rommet, for det ser mildt sakt jævlig ut der inne! Skal også vaske kjelleren siden det er mitt ansvar her i huset, flink datter hæh? haha. Skal såklart vise dere hva Junkyard pakken inneholder, så nå måå jeg faktisk hive meg rundt å rydde så jeg får hentet den! Anyways håper alle har en strålendes mandag!  Vi blogges sweeties. Vinter, regn, snøHei alle i hopa! Shitt det er så kaldt ute at jeg fryser nesten rumpa av meg.. Jeg sov lenge idag, faktisk helt til 11 og det var herlig. Så var det i stallen en tur, skal inn igjen senere og ta inn hestene. Her regner all snøen bort, så det er bare vått og ekkelt... Jeg virkelig hater regn, tror jeg bor i feil land! Vertfall feil plass, for Bergen er jo regnbyen.. Lovely! I måren har jeg frii, weee det skal utnyttes og slappes av for denne helgen har gått i ett, så har egentlig ikke helge-følelse. Nok mas, håper alle har en fin søndag.  Vi blogges senere peeps!

 


Små innkjøp


Hei alle søte! Siden jeg var så flink haha, på haukeland i går kjøpte jeg noen små-ting til meg selv når når jeg var innom byn etterpå. Var jo super mye salg på Urban, så der rappa jeg med meg en DC t-skjorte og en Volcom lue, og er superfornøyd! De tre flettede armbåndene i knæsje farger er kjøpt på Cubus, og de andre hadde jeg fra før. Syns det er så kult med sånne armbånd og jeg bruker noen konstant! Ellers har jeg sovet ekstremt dårlig inatt, har våknet flere ganger av at det verker i munnen pga tanna som er fjernet. Nå ligger jeg strak ut på sofaen og har proppet i meg smertestillende, før jeg tenkte å gjøre litt matteoppgaver.

Har forresten fikset på designet, bare litt og det er fortsatt enkelt sånn som jeg liker det. Nå er det også tilbake'knapp om dere trykker innpå feks egne innlegg. Denne finner dere over profilbilde i sidemenyen min.

Hva syns dere om designet og innkjøpene?


Pain..
God kveld! Ble vist ikke noe mer blogging i går.. I dag begynte dagen min 08.15 og var på haukeland litt før klokken var ti. Gruet meg ekstremt mye til å operere ut den helsikkens visdomstannen min, men det gikk igrunn greit! Bare nå har jeg j@*%#? vondt i kjeften, så driver og trøkker i meg smertestillende så det holder. Skal fjerne stingene om 1 uke, selv om kirurgen sa de ville mest sannsynlig dette bort av seg selv, sa han jeg skulle bestille en time hos vanlig tannlege om 1 uke for å sjekke om de er gått bort, eller om tannlegen må fjerne de. Nå er jeg egentlig dautrøtt og sliten, og skal sette på en film før jeg legger meg til å sove. Så vi blogges imåren! 


Antrekk 23.01.2013

Bukse Bikbok Sko Converse Skjerf + Genser Cubus

Det er skikkelig fint høstvær ute, med litt snø. Jeg måtte bestikket lillebror til å ta bilder av meg. Han hater det virkelig, og blir like sur hver gang jeg spør men med lokking av en snus sa han ja. Antrekket i dag er helt basic og enkelt, men jeg liker det sånn. Buksa er noe vell hullete, men det er heldigvis ikke så kaldt ute. Nå skal jeg pakke litt ting med meg, før jeg reiser avgårde. Så blogges vi kansje fra mommor og moffar, gleder meg til å se de igjen nå er en stund siden sist. Har ikke sett de siden romjulen, eller okey, ikke såå lenge men litt. Hva skal dere i dag?
Happiness from Junkyard
Hei alle fine!
Nå har jeg klikket meg hjem noen godbiter fra Junkyard.no og jeg gleder meg utrolig mye til det havner i postkassa! De har så mye kult på den siden, og nå som det er salg er det nesten umulig å la være å bestille noe. Jeg klikket hjem lua og T-shirten over, + noe annet som jeg viser når det kommer i posten. Ååh som jeg gleder meg!  Det fine med å handle på nettet, er at man slipper traske i butikker med 783293 andre folk. Jeg er virkelig ikke noe fan av typisk shopping, syns det er dritkjedelig å prøve en haug med klær i trange prøverom og fult av folk i butikkene. Thumbs up, for nettshopping 

Ellers i dag har jeg bare slappet av, nå tenkte jeg å se en episode av 90210 før jeg skal stelle meg og i stallen for å ta hesten. Deretter går turen til byn for å overnatte hos mommor og moffar, før jeg skal på Haukeland sykehus imåren noe jeg ikke ser frem til.. Skal nemlig fjerne visdomsjekselene mine, forbannades j@?*%# inni der lager bare kvalme så skal bli litt deilig å få de bort også.

Vi blogges! 


Trøtt i trynet.no
Nå ser jeg sånn her ut, og er ganske så trøtt! Grunnen for null blogging i går er at min bror vekket meg når han kom fra skolen ca 2, deretter sjekket jeg helt tilfeldig kalenderen på mobilen og der skulle jeg på jobb kl 3! Jeg var sikker på jeg hadde fri, så hoppet opp av sengen og var kjempestresset siden det ikke gikk noe buss så jeg rakk jobb. Ringte sjefen og fortalte greia, og fikk heldigvis noen til å kjøre meg men ble for sein da.. LITE KULT, men heldigvis første gang det har skjedd, alikevell en gang for mye.. Uansett så sov jeg bare 2,5 time inatt, da jeg sov over hos bestbuddyen min og han skulle på jobb syv så da tok jeg bussen hjem og er akuratt kommet inn døren omtrent. Nå chiller jeg på sofaen og er ganske sikker på jeg sovner snart, men skal prøve å holde meg våken litt lenger! Vi blogges. 


Follow me on Insta!
Gjerne følg meg på Instagram folkens, amaliehaakonsen! Mange bilder der som ikke havner på bloggen. Jeg trenger også noen nye å følge, så om du har instagram gjerne sleng igjen navnet ditt i kommentarfeltet så skal jeg sjekke den ut! :-D

Har du instagram? Hva heter du i så fall? 


Chillin'


Nå er vet vel en time siden jeg kom hjem fra stallen, og resten av kvelden skal tilbringes forran tv-skjermen med filmkos! Har også vært på butikken og handlet litt forholdsvis sundt digg til filmene jeg skal se. Gulerøtter og agurk her jo bare helt fantastisk med dip til, så måtte jeg også ha litt nøtter og sjokolade. Skal se filmene "Made of honor" og "Enchanted" er planen. Designet jeg har nå er forresten veldig midlertidlig, fant bare ett gratisdesign som får duge til jeg orker sette meg inn i koder osv igjen. Håper å kansje få tid til det imåren. Nå skal jeg se film, Så blogges vi! 


Some new stuff
Hallaos alle søte!
I går var jeg som sakt i forrige innlegg en tur innom senteret, for å kjøpe skrivebøker og da ble jeg jo såklart å lure med meg noe mer hjem. Er superfornøyd med kjøpene, og den nye puten og koppene er såå søte! Jeg elsker jo stjerner, så de passet meg helt perfekt. Det er faktisk kjøpt på Nille, for de som lurer 'haha. Ellers kjøpte jeg ett vanlig sort skjerf som var utrolig deilig rundt halsen, og en topp som jeg bare måtte ha da jeg så den, hadde bare M igjen men riktignok passet den, dette fra Cubus. 

Dagen i dag har vært slapp, sov jo minimalt natt til igår og kom meg litt for seint i seng inatt.. Nå skal jeg snart dra i stallen, så blir resten av kvelden brukt i senga for å se film og nyte helgen med godteri. Jeg har inngått en avtale med meg selv, at jeg bare får spise usunt i helgene. Dette gjelder også sjokomelk, noe jeg er totalt avhengi av å drikke hver eneste dag. Så dette kan jo bli spennende, skal vertfall kjøpe meg en stooor god sjokomelk etterpå og kose meg med ikveld. Så blogges vi nok senere! :-)

 
Hva syns dere om innkjøpene mine? 


Back for real!


Hei alle i hopa!

Nå lover* jeg å blogge fremover! For tiden har jeg masse ting som skjer, så livet er litt mer interessant enn bare "idag var jeg på jobb, igjen" over and over again. Det har vært utrolig deilig med fri nå etter sommeren, og bare jobbet. Samtidig merker jeg at jeg savner og ha faste rutiner, da jeg som oftest jobber bare seinvakter som blir kjedelig i lengden. Det ødelegger liksom hele dagen.. Nå jobber jeg heldigvis ikke så mye fremover og har masse å ta meg til! Tro det eller ei, i dag ringte alarmen min 05.53 og jeg var oppe av senga litt over seks og det har gått i ett siden hele dag. Jeg var på jobb i går kveld, og endte med å sove over hos en kompis av meg siden det er så kaldt på hotellrommet. Han skulle på jobb syv, så da tok jeg bussen hjem kvart på syv. Når jeg kom hjem, hev jeg på meg treningstøyet og løp ut på en joggetur 8 i morges! Jogget ikke så alt for lenge, da det er lenge siden jeg har løpt. Så målet i dag var å holde ett jevnt og greit tempo hele veien uten pause noe jeg klarte fint. Proud of my self! Deretter laget jeg meg en god sunn frokost. Denne kan jeg vise i ett innlegg en dag, supergod frokost!

Når dagens treningsøkt var over, gjorde jeg litt husarbeid før jeg slappet av en time på sofaen som var vel fortjent. Deretter tok jeg turen til senteret, for å kjøpe inn diverse skrivebøker og skrivesaker. Jeg skal nemlig ta opp matte eksamen som privatist i Mai, da jeg strøk 3.året. Ikke så kult og si det, men nå gjør jeg vertfall noe med det :-) Når jeg kom hjem fra senteret gjorde jeg enda litt mer husarbeid, før jeg laget deilig Wok middag til familien og tok det rolig på sofaen ett par timer. Resten av kvelden dro jeg til Emilie, hvor jeg faktisk gjorde en haug med matte oppgaver som du ser over (haha akuratt der åpnet jeg en snapp)! Gjorde sikkert flere oppgaver enn jeg har gjort på hele 3.året, så dette lover bra. Vi satt vel i nesten 3 timer og jobbet. Jeg har motivasjon til å klare dette, da jeg endelig har funnet ut hvilken retning jeg vil studere til høsten. Jeg skal forhåpentligvis flytte til Lillehammer for å studere Barnevernspedagog, hvis jeg kommer inn. Men nå har jeg endelig noe å jobbe mot og skal virkelig gjøre alt for å klare det. 

Nå er jeg stuptrøtt! Har vært en lang dag som har gått i ett, så nå hopper jeg til køys. Vi blogges i måren!

hits