Antrekk - Burgundy


Hei alle i hopa! Her kommer dagens antrekk, gud som jeg elsker den genseren der. Kunne bodd i den, sånn helt seriøst. Senere kommer Irmelin en tur, for vi har nemlig Grey's Anatomy date ikveld og det blir kos. Ingen tirsdag uten greys vet dere. I måren må jeg faktisk komme meg opp tidlig, ææh så tidlig som klokken 7 og det er jeg ikke vant til lenger. Skal nemlig på lastekurs på Mongstad med Nomaco, men det går sikkert fint :-) Nå skal jeg lage meg ett glass O'boy å se The big bang theory, loove! Vi blogges. 

Genser DOPE Tights Cubus Surfnecklase Ebay Sko Converse
The Galaxy Hood


HOLA! I går hadde jeg jo på meg en galaxy hoodie, og nå tenkte jeg å si litt om den. Jeg virkelig elsker denne, først når jeg fikk den i posten ble jeg en smule skeptisk.. Nå syns jeg den er råstilig, og den er ikke noe som "alle" andre har som er ekstra gøy. Jeg har kjøpt den på Ebay, og direktelink finner dere HER. Jeg har den i fargen "Blue" og genseren er i One-Size og den er også litt stretchy syns jeg. Prisen er jo ikke noe å si på i det hele tatt, da den koster 160 kr og frakt inkl. Det tok vel ca en uke før jeg fikk min genser, og det er jo ikke ille med tanke på at den sendes rundt halve verden :-) 

Antrekk - Galaxy Hood


God kveld! Nå sitter jeg igjen stappmett etter middag, stappet i meg så mye grøt at jeg er sikker på jeg snart sprenger. Som sakt skulle jeg få Emilie til å ta bilder av dagens antrekk, og det ble gjort i stallen haha. Vi lo sinnsykt mye når vi tok bildene å det vises, men jeg syns de ble bra og det var ikke kleint i forhold som å stå utenfor huset med selvutløser å ta bilder av seg selv. Slenger med to bilder av dyret mitt også, er hun ikke bare søt? 

EDIT: Æææh, glemte å fortelle dere at rett før vi skulle ta bilder fant jeg plutselig igjen ringen min i gull, nede i grusen og jeg ble såå glad! Har mistet den en gang før også, så tenkte nåå har jeg sikkert mistet den for godt. Heldigvis ikke!Hva syns dere om dagens antrekk? :-)
Cravings Junkyard


HOLA! I dag sov jeg lenge, å det var såå deilig selv om jeg plutslig ble vekket av pappa som sa "Vi er hjemme om tre timer, har dere ryddet huset?". Meg og min bror har vært hjemme alene i helgen, eller siden torsdag så hadde vi lovd å ta huset men planen var jo at de skulle komme hjem senere. Heldigvis fikk vi gjort det før de kom, å de var meget fornøyd begge to. Ellers har jeg bare vært i stallen og trent hesten, og det gikk såå bra! I måren tenker jeg å stå opp tidlig for å få tatt outfitsbilder :-) Høres ikke det bra ut? Vet det har stått stille her nå, men denne uken har jeg hatt så mye å gjøre selv om jeg ikke har jobbet så da har ikke bloggen stått høyest på lista!

Slenger med ett bilde av noen wants fra Junkyard jeg! Pakker i posten!


God kveld! Nå har jeg akuratt kommet fra stallen, og er klar for å hoppe rett i loppekassen, for må opp tidlig i måren å slippe ut hestene. Kjenner det skal bli godt å legge seg nå så tidlig, er så deilig å slite seg ut på dagen, og være trøtt på denne tiden. I måren har jeg planer om å være med Lillsissen etter gammelt, det er alt for lenge siden nå, så det blir koselig! Runder av her, med å ønske alle en god lørdagskveld videre! Så blogges vi nok imåren. 

Her er litt av det jeg har bestillt, er såå fornøyd med alt sammen! Elsker virkelig Ebay, der finner man alt fra A-Å og kvaliteten er ikke noe annerledes enn i butikkene. Genser fra DOPE. (Ebay)
Iphonedeksel med Aztec mønster. (Ebay)
Friendshipbracklets i spreke farger. (Ebay)

Bikini både overdel og underdel, forskjellige modeller?. (H&M)
Armbånd flettet, med anker og med infinitytegnet. (Ebay)


Mange fine surfborad smykker. (Ebay)


Sneekpeak innkjøp


God morgen! Vært våken siden seks, og nå sitter jeg å har pause på jobb. Fikk ikke sove før halv ett inatt, så jeg er mildt sakt trøtt i og med at jeg sov bare 2,5 time natt til igår. Det er stille og rolig på jobb heldigvis, så det er deilig da. Jeg fikk lønning igår, og vet dere hva det betyr? At garderoben min endelig kan få noe nytt igjen, og at kontoen har fått lide litt, wihuuu! Så nå har jeg handlet litt på nettet igjen, mest fra Ebay! Kan ikke få sakt nok hvor fint det er i stedefor å trakke i butikker med 7492 folk over alt.. Kan faktisk ikke huske sist jeg var på skikkelig shopping i butikker, men tenkte å ta en tur i neste uke for må nemlig finne bursdagsgave til pappa som har bursdag den 16 Februar også trenger jeg absolutt noen nye sko! Høyst nødvendig, men heldigvis har jeg tilgodelapp på DNA på 1200 kr, å det kommer godt med.


Anyways her er en liten sneakpeak på noe av det jeg venter på, viser alt når jeg har fått det! 
Beanie og genser fra Obey, Hoodie fra DOPE, Armbånd fra MINT og iphone deksel fra Vans

 

 

Flere her som er glad i å handle på nettet? 

 


I'll try to be strong, believe me I'm trying to move on


Sang  Patience - Take That

Sola forsvant desverre like fort som den stod opp i dag, men fikk nå tatt noen bilder alikevell. Har klart og holde meg våken så langt, så satser på jeg kommer meg i seng tidlig i dag siden jeg skal på jobb syv imåren tidlig, huff!

Ser dere jeg har fiksa litt på designet? Ikke mye og fortsatt veldig enkelt da, men det er sånn jeg liker det. Det enkle er ofte det beste! Har også laget "bokser" på siden, så der kan dere komme til facebook-siden til bloggen, følge meg på Bloglovin og Instagram. Håper dere liker det, og gjerne kom med tilbakemeldinger! :-)

Hva syns dere om designet nå?  


Hoodie Kompis sin Skjorte Riccovero (pappa sin, haha) Bukse Bikbok Sko Converse Øredobber Pieces


Diamond's in the sky


God morgen! Det er bare helt nydelig ute nå, og sola holder på å overta himmelen, heerlig! Jeg har vært våken i flere timer allerede, og holder egentlig på å sovne igjen. Var oppe rundt klokken 6 for å ta bussen hjem, fy f.... så tidlig! Jeg er absolutt ikke noen mårrafugl, langt i fra, det værste jeg vet er morninger, haha. Så håper naboene liker musikken min, for den er på full guffe siden jeg har hele huset for meg selv. Herre så deilig det er, selv om jeg er pissed fordi Pappa har stikki til Svalbard uten meg, for en ass! Jaja, får nok noe fint når han kommer tilbake så snill som han er! ♥  Wiiih. Skal prøve å poste ett innlegg med antrekk til dere senere! Så får dere ha en fin fredagsmorgen så lenge! 

Skal dere noe gøy i dag?  


Today i'm wearing this


Hva syns du om dagens outfit? :-)Lue & Skjorte Junkyard Bukse Nelly Sko Converse Genser Engelsk nettside (husker ikke) Dagens antrekk


HOLA! Nå har jeg akuratt trøkt i meg to store glass med O'boy og ligger på sofaen å tenkte å se litt TV etter gammelt, det skjer jo så og si aldri. Senere må jeg en snartur på jobb og levere skattekortet så de ikke trekker meg 50% skatt, det hadde vært kjedelig det.. I dag er det også sol og herlig vær ute, så tenkte å ta meg en gåtur etter jeg har sett Supernanny, haha. Vi blogges senere sweethearts, ha en fin dag dere!

Her er dagens antrekk.  Klarte jo å feilfokusere halvparten av bildene, så det var jo helt topp haha, så ble ikke så mange bilder som ble bra, uups!Lue Junkyard Skjorte Logg h&m Genser Svalbard (Moffar kjøpt til meg på reise) Mobilveske Monki Bukse Bikbok Sko Converse 


Party time


Gooood fredagskveld til alle ! Nå er jeg på vei ut døren, for å forse hos fineste Emilie men gjengen før vi skal på hotellet senere. Blir sååå koslig. Skulle bare gi en rask lyd fra meg å vise dere kveldens antrekk, for nå blir jeg etterlyst.. "må bare blogge først" hahha, så sykt pinlig! Anyways, ha en superduper fredagskveld dere også!Shorts og topp fra Bikbok!
 


Today i'm wearing this


Hei! DET ER SOL UTE FOLKENS, ååh for en fin dag!! Nå sitter jeg faktisk på min gamle skoledata, og ikke mac'en, laderen til den er nemlig ødelagt og den er tom for strøm! FML :((( Neida, venter på ny lader så får låne Nina sin i mellomtiden, men nå bruker hun den selv.. Jeg sov faktisk hele 13 timer i natt, hoppa til køys klokken ti igår for var så syyykt trøtt.. Deilig! Stod opp å var en tur oppom tannlegen og fikk fjernet stingene, og såret gror fint, WIHUU! Det er good news det! Hentet også en liten pakke, med det fiiineste dekselet idag og dette skal dere få se i ett eget innlegg, love it. Jeg er i så sykelig godt humør for tiden, å det er helt herlig. Alt er så bra for tiden, iiik :-D Skal få hevet inn ett innlegg før jeg stikker ut i kveld, så da blogges vi senere søtiser! Har dere en fin dag? :-D 

Fiiiin snusleppe under her! Not.. Holder på å trappe ned, første snusen siden klokken 7 igår kveld, og deet er en bra ting! Volcom lue Urban T-skjorte Eivy (Junkyard HER) Bukse Bikbok Sko Converse Armbånd Litt her og derHappyday


HOLA! Nå har jeg omtrent akuratt kommet inn døren, og har laget meg pasta di carbonara. Det er virkelig livet, jeg elsker pasta! Dagen i dag har gått i ett, var på jobb fra 7-15 og deretter innom senteret for å søke jobb på en Café der. Var også innom polet en tur, for imåren skal nemlig jentegjengen ut og det skal bli såå gøy. Gleder meg veldig til vi samles igjen, vi har det alltid like kos! Når jeg var ferdig med ærender på senteret, tok jeg bussen rett i stallen. Hadde en herlig tur med beste bambsebolla mi, sammen med Emilie og Katarina. Nå er jeg ganske trøtt og sliten, sov tross alt bare 3,5 time inatt da døgnrytmen min er helt på tur siden jeg har så mye fri for tiden.. Nok mas, nå lukter det sånn pasta her at jeg må spise! Vi blogges 


Slenger med ett bilde av Bolita, som da er hesten min 


 


Løper straks ut døren


God kveld! Stikker bare innom for å ønske alle en fin onsdagskveld, før jeg skal løpe til bussen. Har tidligvakt på jobb imåren, så da stikker jeg til en kompis og sover over der. Så må jeg bare si dere som kommenterer bloggen min er supersøte, er såå koslig med kommentarer. Setter utrolig stor pris på det, og kommenterer tilbake til dere alle! 

Syns det er mye kosligere enn bare å "svare" med "takk for kommentar" eller lignende. Syns det er helt talentløst å bare svare "takk", for jeg tror de fleste setter mye mer pris på en kommentar tilbake, enn bare ett svar hvor det står "takk". Såklart spørr man om noe, så er det jo greit med svar :-) Men ellers syns jeg det er mye bedre med en kommentar tilbake! Er dere ikke enig??

Nåå må jeg løpe, dårlig tid plutslig! Vi blogges imåren sweethearts  


Pain..
God kveld! Ble vist ikke noe mer blogging i går.. I dag begynte dagen min 08.15 og var på haukeland litt før klokken var ti. Gruet meg ekstremt mye til å operere ut den helsikkens visdomstannen min, men det gikk igrunn greit! Bare nå har jeg j@*%#? vondt i kjeften, så driver og trøkker i meg smertestillende så det holder. Skal fjerne stingene om 1 uke, selv om kirurgen sa de ville mest sannsynlig dette bort av seg selv, sa han jeg skulle bestille en time hos vanlig tannlege om 1 uke for å sjekke om de er gått bort, eller om tannlegen må fjerne de. Nå er jeg egentlig dautrøtt og sliten, og skal sette på en film før jeg legger meg til å sove. Så vi blogges imåren! 


hits