Antrekk 13.03.13
Denimskjorte ONLY Hettejakke H&M Bukse BIKBOK Sko Converse/DNA Armbånd OSLOVE Beanie OBEY/EBAY

Sunday


Hellooooo i gaten! Jeg er egentlig helt sykt trøtt  og sliten nå, har virkelig gått i ett hele uken. Vært på jobb hver eneste dag i tillegg til en haug med andre ting. Igår skulle jeg ta en rolig kveld og legge meg tidlig, rolig ble den men ble ikke så tidlig i seng som jeg håpte. Emilie spurte om jeg kom opp til henne å ble med i stampen med hun og Malin, og det var såå deilig. Endte med at vi koset oss med ett par cider også. Ikke sånn veldig glad i det, men den vi drakk igår var ikke så værst faktisk. Etter stampen koset vi oss med ett fruktfat, fiiiin lørdag! I dag var jeg tidlig oppe (som jeg forsåvidt har vært hele uken) for å ta ut hestene. Så dro fra stallen rundt ettiden og etter det har jeg laget meg mat og sitter nå endelig i godstolen! Har sykt lyst på noe godt egentlig, så tror jeg trøkker i meg noe hjemmelagde kjeks om litt, sunt kosthold jeg driver med. Forresten kommer det kansje antrekksbilder litt seinere idag. 

Alle bildene tatt og redigert med iphonen. Har funnet så sykt mange brae redigeringsapper! Tror jeg må dele de med dere en dag :-D


The perfect backpack


Hola alle i hopa! Dere vet, når jeg får lønning må så klart litt av det brukes på fine ting fra Ebay. Å her for noen dager siden fant jeg en absolutt helt perfekt ryggsekk, og jeg ble helt i hundre av hele greiene. Den er SÅÅÅ RÅLEKKER. Jeg klarte virkelig ikke la være å trykke hjem, så i dag ble det gjort. Den kostet faktisk bare i underkant av 130 kr med frakt, og hvor billig er ikke det? Jeg er helt forelska, og den er også noe ikke alle andre har og det er jo så klart også gøy! Jeg har også klikket hjem en helt haug med andre godsaker, som dere får se når pakkene kommer. Ååh det er så fint med lønningsdag, selv om jeg også har betalt en del rekninger idag. Hater egentlig å betale rekninger, men samtidig er det deilig å ha gjort det så man vet hva man har å bruke også. Rekninger kommer vertfall alltid først i min rekke når penger skal ut av konto! 

Direktelink til sekken finnere dere HERHERHER.


Så nå er jeg spent, hva syns dere om sekken? 
 


Working class hero!


God kveld alle søte! Dagen i går gikk ikke helt som planlagt da de ringte fra hotellet og spurte om jeg kunne jobbe senvakt fra 15-23 så da dro jeg på jobb. Nå sitter jeg dausliten etter 12 timer på tankvask, ble oppringt idag før klokken var halv syv om jeg kunne komme på jobb klokken åtte. Ett under at jeg i det hele tatt våknet av at mobilen ringte, for jeg er så i koma når jeg sover at det er nærmest umulig å få vekket meg. Det tror jeg alle som kjenner meg kan skrive under på, heh. Er egentlig ganske deilig å være sliten så tidlig på kvelden, å det er ikke lenge til jeg hopper i seng. Kom meg seint i seng igår siden jeg var jo forberedt på fridag idag, men sånn ble det ikke. Cashmoney inn, og det trenger jeg! Imåren er det lønningsdag også, å det gjør meg såå glad :-) Slenger med noen bilder jeg snappet med iphonen i dag! 


 


Morgenfugl..


Er ikke meg ivertfall! Har akuratt kommet hjem etter å ha vært på fallsikringskurs på Mongstad siden klokken åtte i morges. Kurset var egentlig helt greit å være med på, å det er jo fint å ha også. Klarte faktisk å komme meg opp så jeg hadde god tid før jeg ble hentet, og bare det er ikke værst til meg å være!  Nå sitter jeg å skal lage meg noe frokst tenkte jeg, å se om jeg finner noe kult på tv mens jeg døtter den i meg. Så står vel litt matte for tur tenker jeg, fint å komme seg opp tidlig egentlig å få noe ut av dagen! Vi blogges.  


Festligheter med fine folk


HOLA! Litt fravær her nå, men alt har gått i jobb og soving i det siste.. Heldigvis har jeg frihelg, og det er heeelt fantastisk! I går var jeg ut med Amalie som var så koslig, det begynte fredlig og rolig før det ble mer liv i oss. Jeg var ganske trøtt til å begynne med, men med litt innabords våknet jeg til og vi koste oss! Nå ligger jeg strak ut i senga til lillebror, haha jeg tryglet og bad inatt når jeg om hjem om å få sove der. Han har virkelig hundre ganger bedre seng enn meg, og min er himmelsk å hans er bedre!? Vi bråvåknet av at pappa hamret på vinduet for ett parr timer siden, og vi måtte ut å hjelpe han med å dra i noe tau fordi luringen holder på å sage ned trær, og det ene treet holdt på å falle over høyspentledningen, uups. Heldigvis gikk det bra da! Nå må jeg egentlig snart flytte ræva mi, å få noe ut av dagen.. Senere kommer Erica på besøk en tur, og vi har nok å mase om vertfall, såå vi blogges! 

Smask og god lørdag til alle  

 

 

Sponsorpakke


Shallabais! På mandag om jeg ikke husker feil sendte jeg en liten mail til OSLOVE og hørte om de var interessert i å sende meg noen produkter. Snille som de er, fikk jeg en hyggelig mail tilbake om at de likte bloggen min og ville sende meg noen armbånd. Jeg ble kjempeglad, og det tok ikke mange dagene før de lå i postkassen! 

Armbåndene var fine, og i superfreshe farger som jeg elsker. Armbåndene og fargene var mye finere i virkeligheten enn jeg hadde trodd, og jeg bruker sjeldent den type armbånd men disse falt absolutt i smak, og kommer virkelig til å bli brukt. Etter min mening, kan de jo også brukes både riktig vei, og vridd, sånn at www.oslove.no er utover og ikke på innsiden. Er superfornøyd med armbånda, og de sitter som ett skudd på håndleddet, ikke for store og ikke for små. Gleder meg til å freshe opp antrekk med disse kule armbåndene ja! 

Anbefaler alle å ta seg en tur innom > WWW.OSLOVE.NO < å ta en titt, de har bare kule produkter og handler man derfra støtter man jo i tillegg Norges Røde Kors! Det er jo bare positivt at de samtidig gir noen av pengene dem tjener inn til Røde Kors. Syns det er ett kjempebra konsept :-) Jeg følger også instagrammen dems som er THEOSLOVESTORE, der ligger de ut masse kule bilder. Så peeps, stikk innom både instaen deres og nettsiden, dere finner nok garantert noe som faller i smak! 

Så vil jeg bare si at dette er mine helt egne og ærlige meninger, hadde jeg ikke likt armbånda hadde jeg heller ikke skrevet det :-)
 


De siste dagene


... har bokstavelig talt gått i ett bankende kjør! Kort oppsumering trengs, og beklager fraværet. Onsdag fikk jeg telefon fra pappa om at det kom tankbåt inn på Mongstad, og at han skulle prøve å få meg med på jobben og det fikk han. Så jeg er nå blitt ansatt i Nomaco, firmaet som pappa er medeier og daglig leder for. Så kl 23.00 onsdags kveld reiste jeg på jobb, og var ferdig 11.00 dagen etter, så jobber altså 12 timersskift.

Båten vi var på, het Far Searcher, og det vi gjør på båtene er at vi spyler ned alle tankene, først må vi suge opp driten som ligger i bunn med en gigantisk slange og sugebil, deretter kan vi begynne å høyttryksspyle tankene. Noen var små, noen store og i de største bygget vi stillas (ikke jeg, men guttaboys som kan det), i tre høyder så vi fikk spylt ned hele tanken. Syns det var gøy og lærerikt å prøve noe nytt, og trives med det selv om det var slitsomt og tungt.  Så har rett og slett ikke hatt tid til bloggen, for når man jobber 12 timer er man 1. Sliten, 2. Trøtt og 3. Har rett og slett ikke tid. Skulle jobbe nå i dag til 21 og imåren fra 09-21, men ble ferdig med alle tankene tidligere enn planlagt og har nå kommet meg hjem å skal snart dra i stallen for å ta inn hestene. Har forresten fått en del av tingene jeg har bestillt i det siste, så dette kommer i ett eget innlegg mest sannsynlig senere idag :-)  

Her er noen bilder som beskriver litt av de siste dagene. 

 


 


My mac background


Hei alle sweethearts! Stod opp ikke så alt for sent i dag og tok meg en joggetur, dusjet og har sett en film nå mens håret skal tørke. Så skal jeg fikse meg for å ta bussen å dra å møte fineste Julie, som jeg ikke har sett på uendelig lenge fordi "drittsekkent" har flyttet fra meg for å studere i Lillehammer, grei venninne hæh? Neida, tulla hun er ikke drittsekk men dere skjønner haha. Blir utrolig koslig å se hun igjen vertfall, har nok mye å mase om selv om vi snakker mye på tlf da.  

Tenkte forresten å dele mac bakgrunnen min med dere :-) Alle bildene er fra weit, det er så svinmange fine bilder innpå den siden at jeg blir helt svimmel! Kan sitte å glo i flere timer i strekk, blir aldri lei. Tror nok ikke jeg er den eneste som får masse inspirasjon derfra nei. 


Trykk >HERHERHER< for full sttørrelse på bakgrunnen! Når dere kommer inn på tintpic, Trykk på bildet til høyre, deretter View Raw image og så trykk på bilde igjen for å forstørre det til original str såå er det bare å lagre bakgrunnen. Håper dere liker den da! 


Dagens antrekk 120213


God kveld! Nå sitter jeg her med Irmelin, og vi venter på Greys Anatomy. Ingen tirsdag uten Greys, vertfall ikke for min del er totally avhengi av det programmet der. Ellers har vi sett Twilight Braking down part two som jeg ikke syns var så spesiellt bra egentlig.. Skjønte ikke så mye heller, kan ha vært derfor hahah. Jeg suger på sånne ting, klare å holde følge med avanserte filmer er ikke min greie, liker best romatiske komedier når jeg ser film. IIIIK nå begynner greys så vi får blogges! 
 


Vans off the wall


Heihei ! Har omtrent akuratt kommet hjem fra tannlegen, nå har jeg fått ny henvisning for å fjerne den på venstre siden også + bårret det eneste hullet jeg hadde. Dette måtte jeg søren meg betale 378 kr for, det er helt vilt?! Tannlege er pokkern meg dyrt, utrolig kjipe penger. Sitter her nå med null følelse i kjeften, haha! Har tatt antrekksbilder som kommer senere og drar snart i stallen før Irmelin kommer så skal vi se film i 7-8 tiden, koos! Fikk også det ene dekselet jeg har bestillt, det var såå fresht, utrolig kul farge og det er fra Vans off the wall. Måå ha noe mat nå, så vi blogges senere! 
 


The sun is shining


HOLA! Nå sitter jeg her å er sikkert like rund som en elefant, for jeg har trøkket i meg så mye til middag at jeg snart spyr... I dag har ikke dagen gått til så mye annet enn stallen, hesten var helt fantastisk idag! Hadde også med meg Madeleine, som fikk ri hun litt etter gammel som var kjempekoslig :-)) Madde er veninna mi som jeg eide hesten med fra 08-09. Har hatt en veldig fin dag, og sola har stått høy på himmelen og DET er herlig! Jeg skal snart rydde rommet, ikke at det er så rotete faktisk, men skal legge sammen klærne så det er helt strøkent, før jeg hiver meg under dyna å ser ett par filmer tenker jeg.

Forresten ikke mobb håret mitt, har ikke rettet/fønt det på 2 (!!!!) uker, for å spare det for varmen.. Gruer meg sånn til å gå til frisøren for har mine mistanker om at jeg ender opp med bob eller noe fordi det er så slitt og ødelagt, æsj.. 


Bukse Bikbok Genser Gina Tricot Sko Converse Smykker Shapper i Thailand
Antrekk 100213


HOLA! Nå har jeg egentlig bare lyst å sove igjen, haha. Jeg fikk jo søren ikke sove i går, skulle i seng tidlig siden de to siste dagene fikk jeg minimalt med søvn.. Det skjedde jo ikke, var helt sykt trøtt rundt 7-8 tiden så da sovna jeg å våkna ett par timer etterpå, og DA fikk jeg ikke sove igjen fordi det var det så sinnsykt mye gøy på tv! Shit happends. Dagen i dag er spennende, jeg skal rydde og vaske hus til pappa å de kommer hjem ellers ikke så mye annet. Blir nok en slapp søndag utenom ryddinga, herlig! Nå ser jeg Privat Praksis, elsker det programmet! Sett de fleste episodene mange ganger, men blir aldri lei. Nok kjedelig mas, vi skrives sweeties!

FORRESTEN SJEKK UT DEN SINNSYKT KULE KONKURRANSEN FINESTE KRISTIN HAR PÅ BLOGGEN SIN: HERHERHERHER :-D 

Dagens:Genser Carlings Bukse Bikbok Armbånd&Smykker Shappe i Thailand
Today's


Heihei! Nå sitter jeg å har pause fra jobb, spiser litt og tenkte å slenge inn noen bilder av hvordan jeg har sett ut i dag. Sånn halvveis vertfall! Desverre dårlige bilder i dag siden jeg ikke rakk å ta noen antrekksbilder før jeg dro ut døra for å spurte til bussen. Jeg klarer virkelig alltid å ha dårlig tid til bussen, flere som sliter med det samme? haha, ender med å løpe opp "helvettes-bakken" hver eneste gang og den er så sinnsykt bratt. Uansett, ha en super torsdagskveld folkens!

Hvordan har dagen din vært?


Volcom Lue Urban T-shirt Converse Ziphood h&m
 


Natural Wood Iphone Case


BOAH! Nå skal jeg vise dere det nye dekselet mitt som faktisk er laget av bambus, hvor KULT er ikke det? Jeg bokstavelig talt elsker iphonedekseler, og dette er nå blitt favoritten! Det beskytter også både fremme og bak, så man skyver liksom iphonen inni det, og dekselet er i to deler så man skyver først på den øverste og så den nederste delen. Dekselet er som omtrent alle mine andre dekseler, fra Ebay  Wiiihuu! Tenkte også å vise dere iponeappene jeg bruker mest en dag. 

Haha ignorer at dekselet allerede er på mobilen i innpakkninga! Innpakkningen var så kul at jeg måtte ha bilder med den, men hadde allerede trøkka dekselet på telefonen og var for lat til å ta det av igjen.. hehh!

 


hits