Sponsorpakke


Shallabais! På mandag om jeg ikke husker feil sendte jeg en liten mail til OSLOVE og hørte om de var interessert i å sende meg noen produkter. Snille som de er, fikk jeg en hyggelig mail tilbake om at de likte bloggen min og ville sende meg noen armbånd. Jeg ble kjempeglad, og det tok ikke mange dagene før de lå i postkassen! 

Armbåndene var fine, og i superfreshe farger som jeg elsker. Armbåndene og fargene var mye finere i virkeligheten enn jeg hadde trodd, og jeg bruker sjeldent den type armbånd men disse falt absolutt i smak, og kommer virkelig til å bli brukt. Etter min mening, kan de jo også brukes både riktig vei, og vridd, sånn at www.oslove.no er utover og ikke på innsiden. Er superfornøyd med armbånda, og de sitter som ett skudd på håndleddet, ikke for store og ikke for små. Gleder meg til å freshe opp antrekk med disse kule armbåndene ja! 

Anbefaler alle å ta seg en tur innom > WWW.OSLOVE.NO < å ta en titt, de har bare kule produkter og handler man derfra støtter man jo i tillegg Norges Røde Kors! Det er jo bare positivt at de samtidig gir noen av pengene dem tjener inn til Røde Kors. Syns det er ett kjempebra konsept :-) Jeg følger også instagrammen dems som er THEOSLOVESTORE, der ligger de ut masse kule bilder. Så peeps, stikk innom både instaen deres og nettsiden, dere finner nok garantert noe som faller i smak! 

Så vil jeg bare si at dette er mine helt egne og ærlige meninger, hadde jeg ikke likt armbånda hadde jeg heller ikke skrevet det :-)
 Amalie Årseth » 17.02.2013 @ 17:01

Dritstilige farger! :))


Kommenter dette innlegget

Navn


Mail


BloggLES:
1. Ikke kommenter hvis du skal reklamere for egen blogg.
2. Ikke kommenter hvis du skal skrive bare sv; takk for kommentar.
3. Jeg prøver å alltid kommenterer tilbake :-)

Din kommentar:


hits